Serverda yazılanları panelden görebilir miyim? Bunun için oyunyöneticisi özel eklenti var mı?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Onun için say log plugini lazım .
Oyunyöneticisi şu anda o özelliği kullanmıyor diye biliyorum . Yeni güncelleme de gelir diye düşünüyorum .
Eğer önemliyse senin için CHAT LOGGER bu linki ticketten atıp eklemelerini isteyebilirsin .
Oyunyöneticisi şu anda o özelliği kullanmıyor diye biliyorum . Yeni güncelleme de gelir diye düşünüyorum .
Eğer önemliyse senin için CHAT LOGGER bu linki ticketten atıp eklemelerini isteyebilirsin .
Nasıl çalıştığı hakkında bilgin var mı denedin mi hiç? Htm dosyası filan diyor bir de hergün yeni log dosyası oluşturulursa bunları okumak imkansız olur her biri için erişim izni almak gerekir.
HLSW kullanarak görebilirsin hocam, Nasıl kullanılıcağı hakkında oyun yöneticisinde bilgilendirici bi yazı var eğer yapamazsan özelden yaz bana bilgilendiriyim.
konu kapanabilir
Konunuz Çözülmüş İsteklere Taşınmıştır.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi