Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Call Of Duty4 Modu Geliştirmesi Ücretli

Konu

Merhaba Değerli Arkadaşlar,
Csduraginda 114 yeni server sahibiyim Türkiye'de ilk codmod4 modun sahibiyiz fakat bu moddan sıkıldık ve fazla bir eksikleri var bu eksikleri giderelip yeni yenilikler eklemeyi düşünüyoruz sağlam kaliteli bir coder arıyoruz ücretini 2katını vereceğin 10 veya 20 civarları değil hakketti ücreti vereceğim o sebebden o kısım sorun değil benim açımdan lakin güvenli ve modun yayılmayacağı coder arıyorum.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013204688261 ekleyebilir veya forumdan konuya yorum yapabilir.

Eger acayip bir sey degilse bedavaya yaparim.

@!berk! Herhangi bir acayiplik yok örnek vermek gerekirse 4 tane falan codmod sma atacağız içerisindeki istediğimiz kodları diğer ana codmod ekleme gibi uğraştıcı işler olacak ben kalkıştım fakat ''new bağlandı , kodlar'' falan baya hata verditmeye başladı tecrübeli bir coder için kolaydır lakin uğraştırabilir o sebebden emek karşılığı maddi durumla karşılğını vereceğiz.

Halledebilirim diye düşünüyorum yarin bi konuşuruz
Baktim zor bisi degil ucrete gerek yok.
Bu isi fazla paraya baglayan biri degilim.

Para sorun değil dediğiniz gibi, lakin mod yalnız bizde yayılmasını istemiyoruz !berk! o sebebden onaylı olduğunuz için güvencesi bize yetiyor.

Iyi Satışlar...

İyi Satışlar Dilerim...

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Level Sistemi Ücretli MawiLarq 11 2,073 04-09-2019, Saat: 13:26
Son Yorum: ITenGriTR

Task