Herkese Merhaba Webdiyo Üyeleri , Bildiğiniz Üzere Rolex Tasarım Ekibi
Adında Bir Ekip Kurmuştum . Fakat Beklediğim Azimi Hiç Kimsede Alamıyınca Şuanlık Kapattım.
Kendi Kişisel Facebook Sayfamı Açmaya Karar Verdim.
Desteklerinizi Bekliyorum Yöneticiler , Üyeler Olsun Herkesi Bekliyorum.
Öncelikle Tabiki Sizin Verdiğiniz Destek Karşılığını Tabiki Alıcaksınız Artık İstek Size Kalmış.
En Öncelikle İstekte Bulunabilmek İçin Facebook Sayfasında Son Paylaştığım Gönderinin Altına Başarılar. Yazıp Forum Üye Nickinizi Yazmanız Zorunludur.
Eğer Teamspeak3 Banner Gibi Bir İstekte Bulunucaksanız En Önce Sizin Orda Üst Yetkili Olmanız Lazım Bunu Kontrol Ediceğim. Yoksa Başka Amaçlarda Kullanılıyor .
Eğer Youtube Kanalınıza Banner İstiyorsanız O Kanal Açık Olması Lazım.
Bu Steam + Kontrol Herşey İçin Geçerlidir .
Ve Bu Facebook Sayfasında Paylaştığım Son Gönderiye Dediklerimi Uyguladıktan Sonra Size Geri Dönüş Yapıcağım.
Yöneticiden İzin Alınmıştır Boşa Laf Atıcaklar Yazmasın.
Facebook Sayfa Link : www.kisa.link/LeEr
Adında Bir Ekip Kurmuştum . Fakat Beklediğim Azimi Hiç Kimsede Alamıyınca Şuanlık Kapattım.
Kendi Kişisel Facebook Sayfamı Açmaya Karar Verdim.
Desteklerinizi Bekliyorum Yöneticiler , Üyeler Olsun Herkesi Bekliyorum.
Öncelikle Tabiki Sizin Verdiğiniz Destek Karşılığını Tabiki Alıcaksınız Artık İstek Size Kalmış.
En Öncelikle İstekte Bulunabilmek İçin Facebook Sayfasında Son Paylaştığım Gönderinin Altına Başarılar. Yazıp Forum Üye Nickinizi Yazmanız Zorunludur.
Eğer Teamspeak3 Banner Gibi Bir İstekte Bulunucaksanız En Önce Sizin Orda Üst Yetkili Olmanız Lazım Bunu Kontrol Ediceğim. Yoksa Başka Amaçlarda Kullanılıyor .
Eğer Youtube Kanalınıza Banner İstiyorsanız O Kanal Açık Olması Lazım.
Bu Steam + Kontrol Herşey İçin Geçerlidir .
Ve Bu Facebook Sayfasında Paylaştığım Son Gönderiye Dediklerimi Uyguladıktan Sonra Size Geri Dönüş Yapıcağım.
Yöneticiden İzin Alınmıştır Boşa Laf Atıcaklar Yazmasın.
Facebook Sayfa Link : www.kisa.link/LeEr
Youtube : www.kisa.link/LeEp