Bi zamanlar serverımıza yaptırdığımız bi banneri arkadaşım istemişti ona yaptım psdsinide csaya uyarladım içinde gif mevcut photoshopdan anlayan arkadaşlar gifi düzenleyebilirler anlamayanlar sadece yazıları duzenleyin CTRL+ALT+SHIFT+S Tuslarına basarlarsa gif olarak yükler. +REP
Görünümü:
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Güzel çalışma teşekkürler
vayy be
Son Düzenleme: 05-02-2017, Saat: 13:47, Düzenleyen: BabaNeOldu.
(04-02-2017, Saat: 23:20)Mamilo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bi zamanlar serverımıza yaptırdığımız bi banneri arkadaşım istemişti ona yaptım psdsinide csaya uyarladım içinde gif mevcut photoshopdan anlayan arkadaşlar gifi düzenleyebilirler anlamayanlar sadece yazıları duzenleyin CTRL+ALT+SHIFT+S Tuslarına basarlarsa gif olarak yükler. +REP
Görünümü:
(04-02-2017, Saat: 23:20)Mamilo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bi zamanlar serverımıza yaptırdığımız bi banneri arkadaşım istemişti ona yaptım psdsinide csaya uyarladım içinde gif mevcut photoshopdan anlayan arkadaşlar gifi düzenleyebilirler anlamayanlar sadece yazıları duzenleyin CTRL+ALT+SHIFT+S Tuslarına basarlarsa gif olarak yükler. +REP
Görünümü:
güzel
Görünümü:
elinize sağlık
[Resim: http://i.hizliresim.com/m4yW51.jpg]
adgadgdgadgdag
Görünümü:
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | İstek Banner | bayarsunucum | 1 | 353 |
18-09-2020, Saat: 16:25 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | BANNER YAPIMI | Akpınarr64 | 1 | 473 |
18-09-2020, Saat: 15:33 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | SERVERİM İÇİN TS3'E BANNER YAPACAK? (ACİL) | naspeca75 | 1 | 335 |
18-09-2020, Saat: 15:33 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | İSTEK BANNER | adasdasd12 | 1 | 345 |
18-09-2020, Saat: 15:29 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | Banner İstek | adasdasd12 | 1 | 312 |
18-09-2020, Saat: 15:29 Son Yorum: JwG |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi