HAKKINDA
Plugin Adı: Bonus Box v3
Plugin Versiyon: 3.0
Plugin Author: MegastorM, Edit:Crunch98(PowereXe)
Plugin Versiyon: 3.0
Plugin Author: MegastorM, Edit:Crunch98(PowereXe)
Eklentinin Geliştirilmesi ve Anlatım Tamamen Bana Aittir. Hiçbir Forum ve/veya Sitede Paylaşılamaz, Alıntı Yapılamaz.
Eklenti Her An Telif Hakkına Tabii Olabilir.
HD Kutu Modelleri İçin Tıklayın.
Bu Eklenti İlk Elime Geçtiğinde Berbat Durumdaydı. Sadece Glow ve MP5 Veriyordu. Glow Kalınlığı 255 İdi.
Bu Eklenti İlk Elime Geçtiğinde Berbat Durumdaydı. Sadece Glow ve MP5 Veriyordu. Glow Kalınlığı 255 İdi.
Sadece CT'lerden Düşen Versiyonu İse Hatalıydı. (victim) Yerine (id) Girilmişti.
Eklenti Çok Saçma Bir Biçimde Hatasız Derleniyor ve Çalışmıyordu. Türkçeleştirmesi TunnS[C] Tarafından Yapılmış.
Kutudan Para, Can, Glow, Cross, Jetpack, Özel Silahlar, Rastgele Bomba, Görünmezlik, Ölümsüzlük, Noclip, Hizli Kosma vs. Çıkıyor.
Yaptığım Değişiklikler ve Geliştirmelerden Sonra Son Halini Aldı.
Eklentinin Tek Sorunu El Yenilenince Kutular Alınmadıysa Bulunduğu Yerde Kalması.
Halbuki El Başını Yakalayan Event ile Public Tanıttım.
AÇIKLAMA
Peki Ben Ne Yaptım?
Cvar Komutları:
GÖRÜNTÜ
- Sadece Kırmızı Glow Veriyordu. Sürekli Renk Değiştiren Glow Veriyor Artık.
- MP5 Gibi Silahları Kaldırdım Biohazard'a Özel Silahlar Koydum. (Ethereal, Gitar, Golden AK, Golden M4, Golden XM1014)
- Renk Değiştiren Cross/Namlu Ucu Koydum.
- Surf Jetpack Koydum.
- Zombilerin Almasını Engelledim (Zombilere Ayriyetten Özel Bonus Box Yapacağım)
- Kutu 255'lik Kalın Glow İle Kötü Bir Görüntü Veriyordu. İncelttim.
- 10 Saniye Ölümsüzlük Koydum.
- 20 Saniye Hızlı Koşma (500m/s) Koydum.
- Rastgele Bomba Koydum.
- Tum Sunucularda Sorunsuz Çalışması İçin #include ColorChat'i Kaldırıp Inc Dosyası Olarak Yerleştirdim.
- Model ve Ses Dosyaları İle Eklentide Tanıtılan Kısım Bambaşkaydı. Düzeltme Yaptım.
- Eklentiyi Açıp Kapatabilmek İçin box_enabled Kodunu Ekledim.
Cvar Komutları:
PHP Kod:
box_enabled 1/0 Plugini Açar Kapatır.
GÖRÜNTÜ
ÖNCE
SONRA
Kutuyu Alınca
Odülü Alınca
! UYARI !
Kodlamada Kullandığım Bio Native'leri Nedeniyle Eklenti Biohazard Mod Dışında Kesinlikle Çalışmaz.
Eklenti Çalışmak İçin Hiçbir Gereksinim İstemiyor, Doğrudan Derlenebilir.
Lakin Ethereal ,Gitar, Jetpack Gibi İtemler Kutudan Çıktığında Bu Eklentiler Sunucunuzda Yüklü Değilse, Kazandın Yazısı Çıkar, İtemi Veremez.
Eğer Ben Ethereal Gitar vs. vs. İstemiyorum Derseniz Sma'yı Açıp Case'lerden Kaldırın. Aşağıdaki Eklentileri İndirmek Zorunda Kalmazsınız.
İndirmeniz Gereken Eklentiler
Bio Ethereal Silah [Esirci]
Eklenti Çalışmak İçin Hiçbir Gereksinim İstemiyor, Doğrudan Derlenebilir.
Lakin Ethereal ,Gitar, Jetpack Gibi İtemler Kutudan Çıktığında Bu Eklentiler Sunucunuzda Yüklü Değilse, Kazandın Yazısı Çıkar, İtemi Veremez.
Eğer Ben Ethereal Gitar vs. vs. İstemiyorum Derseniz Sma'yı Açıp Case'lerden Kaldırın. Aşağıdaki Eklentileri İndirmek Zorunda Kalmazsınız.
İndirmeniz Gereken Eklentiler
Bio Ethereal Silah [Esirci]