Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

BioHazard   | Bonus Box V3 [Zombi Öldür Kutu Düşür]

Konu

Son Düzenleme: 12-06-2017, Saat: 01:36, Düzenleyen: PowereXe.
HAKKINDA

Plugin Adı: Bonus Box v3 
Plugin Versiyon: 3.0

Plugin Author: MegastorM, Edit:Crunch98(PowereXe)

Eklentinin Geliştirilmesi ve Anlatım Tamamen Bana Aittir. Hiçbir Forum ve/veya Sitede Paylaşılamaz, Alıntı Yapılamaz.
Eklenti Her An Telif Hakkına Tabii Olabilir.

HD Kutu Modelleri İçin Tıklayın.

Bu Eklenti İlk Elime Geçtiğinde Berbat Durumdaydı. Sadece Glow ve MP5 Veriyordu. Glow Kalınlığı 255 İdi. 
Sadece CT'lerden Düşen Versiyonu İse Hatalıydı. (victim) Yerine (id) Girilmişti. 
Eklenti Çok Saçma Bir Biçimde Hatasız Derleniyor ve Çalışmıyordu. Türkçeleştirmesi TunnS[C] Tarafından Yapılmış.
Kutudan Para, Can, Glow, Cross, Jetpack, Özel Silahlar, Rastgele Bomba, Görünmezlik, Ölümsüzlük, Noclip, Hizli Kosma vs. Çıkıyor.
Yaptığım Değişiklikler ve Geliştirmelerden Sonra Son Halini Aldı.
Eklentinin Tek Sorunu El Yenilenince Kutular Alınmadıysa Bulunduğu Yerde Kalması.
Halbuki El Başını Yakalayan Event ile Public Tanıttım.

AÇIKLAMA

Peki Ben Ne Yaptım?

• Sadece Kırmızı Glow Veriyordu. Sürekli Renk Değiştiren Glow Veriyor Artık.
  • MP5 Gibi Silahları Kaldırdım Biohazard'a Özel Silahlar Koydum. (Ethereal, Gitar, Golden AK, Golden M4, Golden XM1014)
  • Renk Değiştiren Cross/Namlu Ucu Koydum.
  • Surf Jetpack Koydum.
  • Zombilerin Almasını Engelledim (Zombilere Ayriyetten Özel Bonus Box Yapacağım)
  • Kutu 255'lik Kalın Glow İle Kötü Bir Görüntü Veriyordu. İncelttim.
  • 10 Saniye Ölümsüzlük Koydum.
  • 20 Saniye Hızlı Koşma (500m/s) Koydum.
  • Rastgele Bomba Koydum.
  • Tum Sunucularda Sorunsuz Çalışması İçin #include ColorChat'i Kaldırıp Inc Dosyası Olarak Yerleştirdim.
  • Model ve Ses Dosyaları İle Eklentide Tanıtılan Kısım Bambaşkaydı. Düzeltme Yaptım.
  • Eklentiyi Açıp Kapatabilmek İçin box_enabled Kodunu Ekledim.

Cvar Komutları:

PHP Kod:
box_enabled 1/0    Plugini Açar Kapatır

GÖRÜNTÜ

ÖNCE

[Resim: once.jpg]

SONRA

[Resim: hl_2017-05-08_13-01-14-220.jpg]

Kutuyu Alınca

[Resim: acildi.jpg]

Odülü Alınca

[Resim: odul.jpg]

! UYARI !

Kodlamada Kullandığım Bio Native'leri Nedeniyle Eklenti Biohazard Mod Dışında Kesinlikle Çalışmaz.
Eklenti Çalışmak İçin Hiçbir Gereksinim İstemiyor, Doğrudan Derlenebilir.
Lakin Ethereal ,Gitar, Jetpack Gibi İtemler Kutudan Çıktığında Bu Eklentiler Sunucunuzda Yüklü Değilse, Kazandın Yazısı Çıkar, İtemi Veremez.
Eğer Ben Ethereal Gitar vs. vs. İstemiyorum Derseniz Sma'yı Açıp Case'lerden Kaldırın. Aşağıdaki Eklentileri İndirmek Zorunda Kalmazsınız.

İndirmeniz Gereken Eklentiler

Bio Ethereal Silah [Esirci]

Golden AK47

Golden M4A1

Golden XM1014 [Pompalı]

Rar Şifresi

[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

.zip Bonus_Box_V3.zip (Dosya Boyutu: 1.31 MB | İndirme Sayısı: 42)

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

Teşekkürler

CapitaLL | Zombie WarS |'TR
Teşekkürler .

İLETİŞİM : FACEBOOK TIKLA
guzel

Tesekkurler

güzel

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Zombie Plague   | Sınıf: Termal Zombi [Duvar Arkası] PowereXe 62 3,442 14-03-2024, Saat: 15:32
Son Yorum: thereis33
Zombie Plague   | Eğilince Görünmez Zombi [CTRL] PowereXe 90 5,421 14-03-2024, Saat: 15:25
Zombie Plague   | Sınıf: Patlayan Zombi [Boomer] PowereXe 72 3,268 14-03-2024, Saat: 15:11
BioHazard   | Zombi Sağlık Barı PowereXe 24 1,192 04-11-2023, Saat: 04:37
Son Yorum: ismailkrrbnn
Zombie Plague   | Sinek Zombi [Uçar Kaçar Duvarlara Çıkar] PowereXe 37 2,614 11-09-2023, Saat: 14:54
Son Yorum: Hüseyin [YMK]

Task