merhaba
arkadaşlar dün eklemeyi unutmuşum aynı bomba modelinin w_ modelini rengini yeşil yapabilirmisiniz
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Buyur ;
eyvallah reis
birşey sorucam öğrenmek istiyorum ama video bulamadım musaıtsen anlatabilirmisin
birşey sorucam öğrenmek istiyorum ama video bulamadım musaıtsen anlatabilirmisin
Çok basit . Jed's Half Life model viewer'i indiriyorsun . Daha sonra modeli açıyorsun o programla önizlemesi zaten gözüküyor . Alttaki sekmelerden textures'e giriyorsun sağda 3 tane seçenek var sana lazım olan export texture ve import texture . Ve bir modelin oluşması için birden fazla texture birleşimi oluyor . Sen ordaki seçenekten hangi texturede ayar yapacaksan onu seçiyorsun daha sonra export texture'ye basıyorsun . Daha sonra masaüstünden paint ile açıp rengini değiştiriyorsun , yazı yazıyorsun . Daha sonra onu kaydedip programdan bu sefer import textureye basıyorsun ve o kaydettiğin resimi aktarıyorsun otomatik değişiyor .
Son Düzenleme: 22-12-2018, Saat: 16:00, Düzenleyen: Groot.
ben söyle yaptım texturesını yani bmp sini masaüstne cıkardım paint ile rengini değiştirdim sonra import texture seçtim resmi
böyle oldu nasıl kaydetebilirim
tamamdır reis buldum kaydetmeyi
sağolasın
böyle oldu nasıl kaydetebilirim
tamamdır reis buldum kaydetmeyi
sağolasın
Vuhuuu baya iyi yapmışsın Ben direk komple heryeri yeşil yapmıştım kötü gözüküyordu . Şimdi Sol üstte program menülerinde dosya kısmından save model as olması lazım . Ona tıkla ve masaüstüne kaydet .
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Art arda bomba alamama plugini | exortek | 2 | 389 |
03-03-2020, Saat: 14:59 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | Bomba Pulgini İstk | garga23412312 | 6 | 271 |
10-07-2019, Saat: 20:46 Son Yorum: Smash |
|
Silinmiş Konu | w ve p Bomba Modeli | bigbanner61 | 5 | 381 |
30-05-2019, Saat: 19:13 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Silinmiş Konu | Bomba Sesi istek | WX''Timer | 3 | 352 |