Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Onaylandı   | Bölüm Çaylağı Başvurusu

Konu

• Ad Soyad: Resul Karadaş

• Yaşadığınız Şehir: Ankara

• İlgilendiğiniz bölüm/dal: Webmaster genel Bölümü,  Banner/icon vs.

• Günlük aktiflik süreniz(Minimum/Maxiumum): 5-9 Saat Arası

• Kendinize güveniyormusunuz: Herşeyi Yapabileceğim Konusunda ve Bilmediklerimide Öğreneceğim Konusunda Kendime Güveniyorum.

• Bize kendinizden bahsedin: php eğtimi almadan kednim deneyerek hatalarımı araştırarak yeterli kadar php seviyseine ulaştım html ve css bilgilerim yüksek yakın zamandan javascripte giriş yapmak istiyorum

• Kullanmayı bildiğiniz programlar & yazılım dilleri: Php , html , Photoshop cs6

• Eğitim durumunuz: Lise

• Yaptığınız iş veyatta gelecekte yapmak istediğiniz iş nedir: Grafik&Wep Tasarım İşiyle Uğraşmak İstiyorum Yada Yazılım veya bilgisayar mühendisi olmak istiyorum

• Neden yetkili olmak istiyorsunuz:Bana Nasıl Yardım Edildiyse Bende Dostlarıma Yardım Etmek İstiyorum

• Neden sizi seçmeliyizHenüz Lise 2 Gidiyorum. ben hiç eğitim almadan bu kısıma geldim kednim denedim kendim düştüm ama kendim kalktım uğraştım çabaladım ağarştırdım sıkıldım tekar araştırdım iyi bir konuma gelmeye çalışıyorum.

• Kurallarımız :   ELİMDEN GELDİĞİNCE KURALLARA UYUCAĞIMA SÖZ VERİYORUM

Yetkili başvurunuz onaylanmıştır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Onaylandı   | Virüs* { Doktor } Desing Yetkili Başvurusu Hüseyin Orkun 1 471 14-12-2019, Saat: 11:49
Son Yorum: ITenGriTR
Onaylandı   | Yetkili Başvurusu erdolierdem06 1 388 24-08-2019, Saat: 19:43
Son Yorum: ITenGriTR
Onaylandı   | Yetkili Başvurusu. ademakcan 1 492 24-08-2019, Saat: 18:24
Son Yorum: MawiLarq
Onaylandı   | Deneme Mod. Başvurusu `SherLock 1 470 24-08-2019, Saat: 18:23
Onaylandı   | Yetkili başvurusu serhat2110 2 449 08-08-2019, Saat: 18:33

Task