Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Bireysel ve Kurumsal Profesyonel Barista Eğitimi

Konu

#1
Kahve günün en keyifli anlarını bize sunan, eşsiz lezzeti ve her çeşidi ile damak zevkimizi güzelleştiren özel bir içecektir. Taze kahve çekirdeklerinin harmanlanması ile sofralarımıza gelen bu eşsiz lezzet usta ellerden bir sanat eseri halinde çıkabilmektedir. Bu ustaya barista adı verilmekte ve baristalar kahveye adeta hükmederek onu içmeye kıyamayacak kadar müthiş bir görsellikle bizlere sunmaktadır. Barista Ol verdiği bireysel ve kurumsal profesyonel barista eğitimi ile bu alanda gelişmek isteyen ve bu alana ilgisi olan kişilere gelişme imkânı tanımaktadır. Kahve ile ilgili bilinmesi gereken her konuda bilgi aktaran ve aynı zamanda kahve işletmesi açmak isteyenler için de kahve dükkanı tedarik zinciri yönetimi ve işletmecilik eğitimleri sunan firma bugüne dek pek çok barista yetiştirmiştir.

Barista Ol'un birçok farklı referansı ve başarısı vardır. 2017 yılında sertifikası ve referans mektubu İngiltere’de bir iş modelinde kabul aldı ve alan kişi oturum çalışma ve iş yeri açma izni aldı, sonrasında da 15 ülkeye yayıldı. Öyle ki Barista Ol hizmetlerinden yararlanan ve eğitim almış birçok farklı birey vardır. Örneğin bu bireyler arasında Somali’de otel açmış kişiler mevcuttur.

Buluşmalar, özel günler, yorgunluk atmak gibi sebeplerle akla gelen ilk içeceklerden biri olan kahve farklı pek çok çeşide sahiptir. Bugün gidilen bir mekânda kahveler farklı şekillerde sunulabilmekte ve bu müşteride memnuniyet uyandırmaktadır. Sunumun çok önemli olduğu bu dijital dünyada sizde kahve sunumlarınızı geliştirerek müşterilerinize daha güzel sunumlar yaratabilirsiniz. Bunun için Barista Ol kahve girişimi iş geliştirme eğitimlerine girebilir hem kahve sunumlarınızı hem de kahve dükkânı işletmeciliğinizi geliştirebilirsiniz. Barista Ol firmasının sunduğu eğitimler hakkında detaylı bilgi almak ve eğitim hizmetlerinden yararlanmak için www.baristaol.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
One Yacht İle Yelken Eğitimi Hizmetleri seohaberleri 0 16 03-09-2024, Saat: 13:06
Son Yorum: seohaberleri
Profesyonel Sunumlar için Kiralık Prompter Hizmeti seohaberleri 0 29 15-08-2024, Saat: 15:31
Son Yorum: seohaberleri
İzmir’de Profesyonel Kriminal Hizmetler seohaberleri 0 20 12-08-2024, Saat: 22:25
Son Yorum: seohaberleri
Bayraklı Profesyonel Hukuki Destek Hizmetleri seohaberleri 0 21 12-08-2024, Saat: 19:03
Son Yorum: seohaberleri
Çevre Danışmanlık Hizmetlerinde Profesyonel Çözümler seohaberleri 0 28 06-08-2024, Saat: 22:32
Son Yorum: seohaberleri

Task