Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Biohazard Menü { Coding } - SaTıLıK -

Konu

Merhaba arkadaşlar serverimde kullandığım menüyü satışa çıkarayım dedim çok kaliteli bir menüdür OYUNCU doluluk sayısından farkedebilirisinz. Gametrackere daha girmemiş serveri gametrackere sokup 1 haftada 2400. Ranka kadar getirdik pluginlerimizle oyuncu kitlesiyle sizde neden olmasin boyle iyi bir doluluk. CİDDİ almak isteyenler msj atsın bu durumun altına laf olsun torba dolsun diyerekten mesajlar atmayalım. Ödeme mobil olucak bankayla filan uğraşmaya gerek yok. Fiyati özelden öğrenebilirsiniz, menüyü ayrıntılı görmek isteyenler serverime girebilirler MENÜDE, Silahlar verilmeyecektir ayrıyetten yüklenmesi gerekir.

Neyse Eklentinin içeriğine gelelim Gülücük

Böylebir ana menüsü vardir, menude otomatik Z tuşuna yönlendirme işlemi vardir, CSDURAĞINDA z tuşu ile açılıyor kural ihlali filan yok.!
[Resim: d8NNmX.jpg]
Sade ve şekilii bir ana menüsü vardir.
[Resim: 8PLLpn.jpg]
İnsan menüsündeki silahlar içinde gelmemektir ayriyetten yükliyebilirsiniz veya, deiştirebilirsiniz.

[Resim: 7711RL.jpg]
Zombiler için, İtemler vardir jetpack +400 hp görünmezlik gibi.
[Resim: 9grrnZ.jpg]
Burdada arkadaşlar, yetkili olan arkadaşlarımıza özel beleşe itemler vardir bazilari indirimli fiyattadir.[Resim: 9grWvo.jpg]
Şekilmi Şekil görevmenü Vardir Gülücük
[Resim: 9grWpr.jpg]
AYAR MENU: Oyuncuların ayarlarını yapması için Menümüz vardir SAY' KAPATMA SAY' Rengini deiştirme gibi.

Ayarmenünün Devami vardir, EN FAZLA 10 resim koyulabiliyormuş çekip koyamadim görmek isterseniz serverime girip bakabilirsiniz.
Pluginlerimiz bu kadar arkadaşlar konunun başında anlatmıştım, CİDDİ almak isteyen server sahibleri olabilir, açacak olanlar, plugine ihtiyaci olanlar burdan msj yazarsanız fiyatini özelden söyliyeceğim. Boş yorum atmıyalım "SAOL", "EYW" Gibi yorumlar oluyor plugini bedavaya vermiyorum yorum atmayın boş Gülmekten Ölüyorum

bizim swyin cin üretimi gibisin ama yinede aynısı yapmayı basarmıssınız helal

Son Düzenleme: 09-01-2017, Saat: 19:24, Düzenleyen: NightBLue*.
@ bybulut
Normalde Full Kopyalıcaktımda Gülücük Azıcık Kalsın Dedım Hemde Sis Plugini Yoktu Elimde >Oda Sizin Kaliteniz Olsun<

@tunns10
Bunu Daha Once Vermiştin Bu Yüzden Teşekkür Ederim. Fakat Açma Kapama Kodu Olsa Gülmekten Ölüyorum menu birebir holigan clan ile aynı olacak Gülücük

@tunns10 Sis işlemini daha farklı yapmayı düşünüyom Gülmekten Ölüyorum
Varda yüklemedik

İyi satışlar Gülücük

Webdiyo.com ~ Yetkili

" Bende gizli olduğunu sezenler olmuş."
                      > Steam Profilim <    (Arkadaş olarak ekleyebilirsin. )

İyi Satışlar...

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Zombie Escape Mod 2.0 Satılık! XaRex 8 1,087 04-02-2021, Saat: 23:12
Son Yorum: unityclan
[Satilik] Gelişmiş Basebuilder Menü ihsanyk 10 904 24-05-2020, Saat: 23:52
Son Yorum: HonoS
[Saklambac Mod] 2020 ( SATILIK ) emrgndr123 0 754 28-04-2020, Saat: 01:42
Son Yorum: emrgndr123