Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | biohazard bunny sorunu

Konu

arkadaşlar biohazard modunda zombiler bunny yapamamaktadır sorununu bilen varmıdır oyunyöneticisi kullanmaktayım csduraginda böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım

yokmu yardım edicek beyler

Bunny plugin inde sorun vardır başka yükle

Son Düzenleme: 01-01-2018, Saat: 17:39, Düzenleyen: basarayli.
yok reis olmuyor ya gene aynı zombi yapamıyor bunny yokmu bi çözümü ya

Yeni yükledikten sonra sunucunun kendi bunny plugini varsa kapat

Son Düzenleme: 01-01-2018, Saat: 18:10, Düzenleyen: basarayli.
öyle yaptım zaten ama olmuyor

arkadaşlar bilen yokmu lütfen ne ile alakalıdır bu

Yüklediğiniz pluginlerden de kaynaklanıyor olabilir

ama csduraginda iken çalışıyordu oyunyönetcisine geçince oldu bu

Oyunyoneticisine geçince ek plugin yükledin mi

Son Düzenleme: 01-01-2018, Saat: 21:01, Düzenleyen: basarayli.
şöyle söyliyim forumda bulunan poweexenin yaptigi biohazard modunu kullanıyorum csduragindada aynısını kullanıyodum ek plugin olarakta kufur engelleme yesil yazi chat mesajlari vs var

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Cs 1.6 rHack Aliasli (Bunny, Duck HS Throwing Runs Anywhere!) Coolcann5 2 334 28-09-2019, Saat: 15:52
Son Yorum: !AKINCI!
Silinmiş Konu   | Acil sağlık sorunu için evedi şekilde yardım sarihanhosting 2 479 29-07-2019, Saat: 14:05
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | rHack Aliaslı (Bunny, Duck HS Atma Her Yerde Çalışır!) Coolcann5 1 314 21-07-2019, Saat: 19:49
Son Yorum: ` ripeNess
Silinmiş Konu   | rHack Aliaslı (Bunny, Duck HS Atma Her Yerde Çalışır!) Coolcann5 1 354 21-07-2019, Saat: 19:48
Silinmiş Konu   | rHack Aliaslı (Bunny, Duck HS Atma Her Yerde Çalışır!) Coolcann5 3 322 21-07-2019, Saat: 19:48

Task