Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Bilgisayar Sorunu

Konu

Arkadaşlar Selamun Aleyküm ,

3-4 Gündür foruma giriş yapamıyorum bilgisayarımla alakalı bir sebepten dolayı . Çözüm konusunda format attırmak istemiyorum içinde değerli dosyalar var silinmesin diye , çözüm olarakta ne yapılacağını bilmiyorum .

Şöyle ki : Bilgisayarı açtım , googleye girmeye çalıştığımda bilgisayar dondu , reset attım . Tekrar açmaya çalıştığımda açılmadı , açılıyor ancak ekrana görüntü gelmiyor . Sebebin ne olduğunu bilmiyorum , bilen arkadaşımız konuya yorum atarsa sevinirim . 

Denediğim yollar : tamamen kasanın içindeki parçaları çıkardım sildim taktım , bios pilinin macununu yeniledim .

Son Düzenleme: 22-12-2018, Saat: 17:02, Düzenleyen: Kalipso22.
Google çok fazla ram kullanıyor . Esas sorun google'ye girişinde başladıysa ramleri bir test et . 2 adet varsa birini çıkart diğeri kalsın . Eğer tek bir adet kullanıyorsan arkadaşından rica et başka bir ram ile dene . Benim aklıma gelen bu . Bende de bu tarz bir sorun olmuştur ramlari çıkartıp taktım düzeldi . Ramlarin uçlarını silgiyle de silmeyi deneyebilirsin .

ekran kartında problem vardır ekran kartı gevşemiş yada yanmış olabilir

anakartını deıstırıp denersen sorun ortadan kalkar anakartında sorun vardır bendede oyleydı

Görüntüyü ana karttanmı alıyorsun ekran kartındanmı?

sadece (Fare) imleci gözüküyorsa sorun çözülebilir. Görüntü gelmiyorsa ekran kartından dolayıdır. Ya da anakart

Arkadaşlar sorun RAM'deymiş . 2-2 Ram takılıydı sorunlu olanı bulup çıkarttım sorun düzeldi , teşekkürler @Kalipso22

Rica ederim .

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
mikrofon kesilme sorunu mehmetbeyyy 3 398 01-11-2019, Saat: 20:04
Son Yorum: By.KinG
mouse ve klavye sorunu ScarletWitch 4 432 22-09-2019, Saat: 19:52
Son Yorum: ZeynepHANIM
Bomba[C4] Sesi Çıkmama Sorunu RektSensei 1 371 07-07-2019, Saat: 12:25
Son Yorum: RektSensei