Uzun süredir internette samsung bilgisayarımı satmak için güvenilir biryer arıyorum ama bulamıyorum. Arkadaşlarla görüşmelerim sonucunda bilgisayarın teknik parçalarını ve hatta kendisini satabileceğim biryer buldum ve kendileriyle görüştüm. Allah razı olsun gayet ilgili yaklaştılar bana ve bilgisayarımı alabileceklerini söylediler. Google'da [b]bilgisayar alan yerler [/b]kategorisinde biraz fazla araştırma yapıp birçok bilgisayar servisi ile görüştüm aslında ve hiçbiri ilgilenmemişti. Ama bu teknik servis arkadaşlar işlerini çok severek yapıyorlar bilgisayarımı getirmemi söylediler götürdüm. Heryerini detaylıca incelediler bilgisayarı ve çok uygun fiyata aldılar zaten para sıkıntım vardı çok yardımcı oldular.
Site adresini söylemeyi unutmuşum [b]bilgisayarci.org[/b] adresini internete yazın zaten karşınıza birçok site gelecektir, bilgisayar alan yerler sektöründe bu işi en iyi yapan ve çokda çevresi olan esnaflardan biridir kendileri bu işi kurumsal olarak yapıyorlar. Bilgisayar alan yerler bulmaya çalışıyorsanız bilgisayarci bu konuda işinin en iyisidir güvenerek bilgisayarınızı satabilirsiniz kendilerine. Zaten müşterilerine bakıyosun hepsi memnun, ekran kartı alan yerler, 2.el laptop alan yerler arıyorsanız bu konuda size yardımcı olabilecek profesyonel bilgisayar servisi burasıdır.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğadan İlham Alan Dekorasyon Çözümleri | tourniers | 0 | 13 |
20-11-2024, Saat: 19:10 Son Yorum: tourniers |
|
Bilgisayar Alan Güvenilir Yerler | seohaberleri | 0 | 35 |
22-10-2024, Saat: 14:20 Son Yorum: seohaberleri |
|
masaüstü bilgisayar alan yer | inurdemirelseo | 0 | 45 |
17-09-2024, Saat: 09:55 Son Yorum: inurdemirelseo |
|