Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Bıçak Skini Yapımı | Nasıl Yapıyorum

Anket Başlığı: Bir Sonraki Bıçak Nasıl Olsun
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
M9 Bayonet
66.67%
2 66.67%
Bayonet
0%
0 0%
Karambit
0%
0 0%
Gut Knife
0%
0 0%
CT İçin Olsun
33.33%
1 33.33%
T İçin Olsun
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 3 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konu

Son Düzenleme: 17-11-2018, Saat: 21:32, Düzenleyen: muh4mmed.
Arkadaşlar Bilenler Vardır Yeniyim Ve Bugün Bir Konuyu Ele Alıyorum. Yaklaşık 2-3 Saat Önce İki Tane Bıçak Skini Yaptım ve Foruma Attım.

Arkadaşlar Bir Uygulama Var ve Bu Uygulamayla Modellere Desen Ekleyebilirsiniz. Üstelik Sadece Silahlarda Değil. Silahı Tutan Adamın Kolunu, Eldivenini Ve Elini Bile Değiştirebiliyorsunuz. Bu Özellikler Sadece Teçhizatlarda Değil. Eşyalarada Aynı Şekilde Restorasyon Yapabilirsiniz. 

Program Bu Özelliklerle de Sınırlı Değil. Aynı Zamanda models Klasöründeki Silah vs. Modelleri 360 Derece ve Yakınlatırıp Uzaklaştırmanıza da Olanak Veriyor. 
————————————————————————————

Şimdi Gelelim Bu Skinleri Nasıl Yapıyorum

Çok Detaya Giremiyeceğim Ancak Detaylı Şeklini Şurada Bulabilirsiniz. Arkadaş m4a1 Modelini Yapıyor Ancak Aynı Şeyi Bıçak Üstünde de Yapabilirsiniz;

İNDİRME LİNKİ AŞAĞIDA. 

İSTEDİĞİNİZ BIÇAK-RENK-DESEN-ELDİVEN RENGİ-CT İÇİN Mİ YOKSA T İÇİN Mİ OLACAĞINI
YAZIN SİZE 1-2 TANE GÖNDERİYİM ARASINDAN İSTEDİĞİNİZİ SEÇİN. 
YANİ ANLADIĞINIZ ÖZEL SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ BEDAVAYA. ÖZEL İSTEK ÜZERİNE CS:GO BIÇAKLARININ LORE SKİNİ VE KENDİ KULLANDIĞIM TOP SECRET
ELDİVEN PAKETİMİ HEDİYE EDİYORUM VERDİĞİM PROGRAMDAN ELDİVENLERİ GÖNDERDİĞİM LORE BIÇAKLARIN ÜSTÜNDE KULLANABİLİRSİNİZ. 

İyi Geceler Webdiyo.

.zip Half-LifeModelViewer.zip (Dosya Boyutu: 191.24 KB | İndirme Sayısı: 1)
Katılıyorum neOR modeller Önceden Çizilip Üstüne Tasarlanıyor Sen Sadece Texture Kısmına Girip Fotoğrafları Degisiyorsn

Son Düzenleme: 19-08-2018, Saat: 01:15, Düzenleyen: RexCaLee.
(19-08-2018, Saat: 01:00)ne0R\ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modeller Model Viewer ile yapılmıyor ki ?
Zaten Yapılmıyor Renk, Desen Ekliyorsun

(19-08-2018, Saat: 01:12)SkyDesiqNN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Katılıyorum neOR modeller Önceden Çizilip Üstüne Tasarlanıyor Sen Sadece Texture Kısmına Girip Fotoğrafları Degisiyorsn
Ben Zaten Model Değil Skin Yapımı Diye Başlık Attım

Bugün Hayatının Geri Kalanının İlk Günü Doya Doya Yaşa Huh
@ RexCaLee Eğer 0'dan model çizmek istiyorsan üşengeç değilsen MilkShape ile 0'dan model çizebilirsin.

Zaten Attığım Gönderiyle Model Tasarımının Alakası Yok. Ben Model Tasarımı Yapamam Benim Bilgili Olduğum Konular 3D Yazıcı Programları (Rhinoceros) Yani İstesem de Yapamam. Yine de Saol

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Etkinlik   | Kendinizi nasıl neşelendirirsiniz? Bolobol 1 10,341 26-08-2024, Saat: 18:03
Son Yorum: fridakiz
YILBAŞI İÇİN JBMENU NASIL ? BugraBey43 13 1,320 27-11-2021, Saat: 18:34
Son Yorum: 23423423423
Evde Doğal Şampuan Yapımı livacan 0 128 07-06-2021, Saat: 10:40
Son Yorum: livacan
Yardi : Arkadaşlar Filmorada Reklam Veriyor Ücretsiz Bir Şekilde Nasıl Düzeltebilirim Spring - BEY 0 6,097 15-12-2019, Saat: 14:47
Son Yorum: Spring - BEY
Tasarım çekilişi yapıyorum Zeze.Stained 7 382 18-11-2019, Saat: 14:04
Son Yorum: ahmet0

Task