Arkadaşlar Bilenler Vardır Yeniyim Ve Bugün Bir Konuyu Ele Alıyorum. Yaklaşık 2-3 Saat Önce İki Tane Bıçak Skini Yaptım ve Foruma Attım.
Arkadaşlar Bir Uygulama Var ve Bu Uygulamayla Modellere Desen Ekleyebilirsiniz. Üstelik Sadece Silahlarda Değil. Silahı Tutan Adamın Kolunu, Eldivenini Ve Elini Bile Değiştirebiliyorsunuz. Bu Özellikler Sadece Teçhizatlarda Değil. Eşyalarada Aynı Şekilde Restorasyon Yapabilirsiniz.
Program Bu Özelliklerle de Sınırlı Değil. Aynı Zamanda models Klasöründeki Silah vs. Modelleri 360 Derece ve Yakınlatırıp Uzaklaştırmanıza da Olanak Veriyor.
Program Bu Özelliklerle de Sınırlı Değil. Aynı Zamanda models Klasöründeki Silah vs. Modelleri 360 Derece ve Yakınlatırıp Uzaklaştırmanıza da Olanak Veriyor.
————————————————————————————
Şimdi Gelelim Bu Skinleri Nasıl Yapıyorum
Çok Detaya Giremiyeceğim Ancak Detaylı Şeklini Şurada Bulabilirsiniz. Arkadaş m4a1 Modelini Yapıyor Ancak Aynı Şeyi Bıçak Üstünde de Yapabilirsiniz;
İNDİRME LİNKİ AŞAĞIDA.
İSTEDİĞİNİZ BIÇAK-RENK-DESEN-ELDİVEN RENGİ-CT İÇİN Mİ YOKSA T İÇİN Mİ OLACAĞINI
YAZIN SİZE 1-2 TANE GÖNDERİYİM ARASINDAN İSTEDİĞİNİZİ SEÇİN.
YANİ ANLADIĞINIZ ÖZEL SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ BEDAVAYA. ÖZEL İSTEK ÜZERİNE CS:GO BIÇAKLARININ LORE SKİNİ VE KENDİ KULLANDIĞIM TOP SECRET
ELDİVEN PAKETİMİ HEDİYE EDİYORUM VERDİĞİM PROGRAMDAN ELDİVENLERİ GÖNDERDİĞİM LORE BIÇAKLARIN ÜSTÜNDE KULLANABİLİRSİNİZ.
İyi Geceler Webdiyo.