Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Pro-DM   | Bfround Sistem v1.0 [CSDM]

Konu

Son Düzenleme: 06-06-2017, Saat: 12:10, Düzenleyen: MawiLarq.
PLUGIN İSMİ : BFROUND SISTEM
PLUGIN VERSİON : 1.1.00.1
PLUGIN YAPIMCISI : redarmygaming

Açıklama : CSdm server sahiplerinin serverlerine bir nebzede olsa farkındalık getireceği farklı bir havaya sokacak bir sistem. Basit bir hud göstergesi ve eşit dağıtılan takım puanlarının hangi takım ilk olarak karşı takımın puanlarını 0'a indirirse 1 puan map puanına ekleyen geliştirilmekte olan bir sistem. Bu eklentiyi şimdi paylaşmayacaktım fakat bu sıralar ve daha öncedende isteyenleri olduğu için paylaşma ihtiyacı duydum.

Eklentiyi kod işlerinden anlayan arkadaşlar serverlerinin başka bir eklentilerine gömerek kullanırlar ise dahada güzel bir eklenti olacaktır. Ki bizdede öyle bu paylaştığım ise saf halidir. eklentinin tüm kodlaması bana aittir.

Resimleri :
[Resim: W9b4M.jpg]
[Resim: TTxMG.jpg]

Cvar Ayarları :

amx_cvar csd_bfround_points // el başı takımlara dağıtılacak puanı belirler. her 2 takımada belirlenen puanı verir. def değer "100" 'dür.

Eklentide hata ve bug halinde konudan rapor edebilirsiniz.

.sma csd_bfroundsistem_v1.sma (Dosya Boyutu: 4.13 KB | İndirme Sayısı: 11)
başarılı

Çakalların Hükmü Kurt Ayağa Kalkana Kadardır.
                                                             [Csailesi.com]
                                                         [FORUM KURALLARI]
Teşekkürler.Yanlız metnı alıntı yaptıgınızı belırtmenız lazım.Neden dersenız

"Bu eklentiyi şimdi paylaşmayacaktım fakat bu sıralar ve daha öncedende isteyenleri olduğu için paylaşma ihtiyacı duydum." boyle kelımeler var bunları senın yaptıgını dusunucekler.

CapitaLL | Zombie WarS |'TR

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task