Az gören bir oyuncuyum retina hastasıyım . 12-13 buçuklarda gözlükler var . Astimat hastasıyım birde geçici görme kaybım var allahtan o fazla olmuyor 15 - 20 dakika felan siz sormadan söyleyeyim gözler cizilmiyor şükürler olsun gine beterin beteri var
Bilgisayarı çok seviyorum Ama Gözlerimde problem var o engel oluyor ama ben yılmıyorum çünkü işimde bilgisayarla ,Zevk alıyorum bilgisayrdan oyun oynarken Az görsem bile oyunları bırakamam Ben Şuana kadar bayağı bir oyun denedim ve Oyun türlerini bayağı iyi biliyorum 2012 den beri cs 1.6 oynuyorum yada 2011 den beri clantr felan vardı zamanında kaptan-ı derya felan dependets clan ailesi Cj7 felan bir sürü insan tanıdım sizler gibi iyi insanları hala tanımaya devam ediyorum Gözlerim az görsede oyunlarda fps ve hayatta kalma oyunlarını vede rolle play oyunlarını seviyorum
Oynadığım oyunlar buaralar
No Man sky
Left 4 dead 2
cs 1.6
dying light (Böyle birşey di ismi )
Dinlediğim şanatçılar :
Kod:
Ahmet kaya
haluk levent
zülfü livaneli
yusuf hayaloğlu
selda bağcan
rapçilerden ise
ceza sagopa norm ender vb :D daha varda unuttum
[code]
labirent
küp
orta dünya daki bütün filmleri [hobbit , yüzüklerin efendisi onun oynunuda oynadımda zor be ]
insanları birbirine bağlamayı çok seviyorum aile önemli çünkü .
Yani klanlara iletişim dersi vermek için gittiğim oluyor çünkü bilmiyorlar önemli olanın kllandaki kişiler olduğunu çünkü bilmiyorlar onlara değer verenin kim olduğunu
He birde özel sesli danışmanlık veriyorum pdr gibi ama sizi mutlu edicek sözlerin söylediği yer
bunu 900 hatlara benzeten oluyor
Birde burdaki aileyi çok beğendim yeni yeni tanıdığım insanlar var çok iyiler çok efendiler çok saygılıllar
inşallah daha fazla insan tanıyabilirim