Öncelikle merhaba şablondan önce beni tanımayanlar için ismim okan .Az gören bir bilgisayar oyuncusuyum sizlerden beni yansıtacak bir avatar resmi istiyorum . Bazılarınız beni tanıyor . Benim noob bir oyuncu olduğumu vede küfür sevemeyen bir insan olduğumu bilirsiniz .
İstediğim çalışma: ( Youtube için avatar resmi )
İstediğim renkler: ( Genelde kırmızı ve beyaz )
Özel Olarak: ( Bir gifli bir normal png halinde bir avatar beni yansıtacak )
Benzer Çalışma: ( Bilemiyorum youtube ta avatar nasıl olur o sizin tecrübeniz . )
Eklemek Istedikleriniz: ( Bir Tane siyah gözlüklü emoji var ya o birde avatar da o emojiye benzetmeyin fazla yani bana ait olan bir şey olsun bilemiyorum siz karar verin ben burada görüşlere açığım . youtube için olacak sonuçta . )
Resim Boyutu : ( Avatarların boyutu genelde kaç olursa o kadar olsun )
Yazılacak Yazı: (AVATAR da yazı olacak ise blindmanthe yazın yeter .)
Umarım Anlatabilmişimdir .Size bırakıyorum hayal gücünüz benim gibi bir insana nasıl bir avatar yapmak istiyorsanız öyle yapın . Bu Arada İmla Kurallarına ve yazım yanlışlarına dikkat edemedim üzgünüm ...
Teşekkürler Saygılar .
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Benzer Çalışma Koymak Zorundasınız.
İmza Yoooğk
(04-11-2019, Saat: 20:42)41aaa41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sizlere zahmet böyle bi şey yapılır mı? ? ? ? Ben gözlüklü ve gözlerim tamamen siyah... Sakal bıyık yok wpye bakarsınız. Biontr wp grıbundayım....(04-11-2019, Saat: 20:18)AvalancheDesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benzer Çalışma Koymak Zorundasınız.
Özürlerimi sunuyorum kbakmayın Galiba böyle bir şey istiyordunuz benzer çalışma ...
Tekrardan merhaba konuma ne zaman bakılır çok merak ediyorum teşekkürlerimi sunuyorum hepinize
Zor Bir Çalışma, Yakın Zamanda Çok İyi Olmasam da Bakmaya Çalışacağım. Diğer Arkadaşlarda Bakabilir, Iyi Forumlar Dilerim.
Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.
Counter Strike 1.6 : 9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 . 1 1 0
TeamSpeak3 : CoReCTioN
Counter Strike 1.6 : 9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 . 1 1 0
TeamSpeak3 : CoReCTioN
Efendim Sınavlarım Olduğundan dolayı Pek Bakamıyorum En kısa Zamanda ilgileniceğim
Bu arada konu silinmesin diye g0ncelliyorum.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | Steam Avatar logo | numankaya | 3 | 618 |
18-09-2020, Saat: 12:34 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | ts3 için avatar | hellkinq2 | 2 | 516 |
30-11-2019, Saat: 17:40 Son Yorum: By.KinG |
|
Çözüldü | Avatar İstek | Whisky02 | 5 | 429 |
07-11-2019, Saat: 21:46 Son Yorum: By.KinG |
|
Çözüldü | Avatar İstek | ZeynepHANIM | 4 | 398 |