Yaşım: 19
Nereliyim: Edirne (Doğma büyüme İstanbul)
En Sevdiğim Renk: Hayranlık ve taraflık bi duygum yok hoşuma giden herşeyi severim.
Forum & TeamSpeak3 Nicklerim: Kalipso22 - PATATES* - e ` ManueL. [Ts3]
Counter Strike && Diğer Oyunlarda Kullandığım İsimlerim: e ` ManueL. - qwdas*
WEB[D]iyo İle Aramdaki Olay Nedir ?;
Csailesinden beri buralarda bulunmaktayım fakat aktif değilim böyle ortamlara girememişimdir nedense.... Gerek forumlardaki takımlaşmalar dışardan gelenleri içine almama duygusu , gerek daha kendinden daha iyilerine saygı göstermeme , gerek onların yancısı olmadığı için bir çok şeyi esirgeyen insanlardan dolayı ön yargılı olup ve ilk girdiğim zamanlar daha az bilgiye sahip olmam ve en önemlisi utangaç olmam. Karşılıksız yardım etmeyi seven birisiyim ve şimdiye kadar bir çok insana yardım etmiş (plugin ts vs. vs.) olup çok iyi dostluklar edinmiş biriyim . Sadık güvenilir biriyim . Onun dışında buraya gelme sebebim son zamanlarda bu kadar aktif olma sebebim az önce de bahsettiğim gibi tarafsızlık ve yeni gelen kişilere aile ortamına sokma gibi konularda sıkıntı yaşamamalarıdır . Önyargısız ve yeniliklere açık bir forum olduğu için ben de burda olmaktan mutluyum .
Bu Forumda Olmasam Nerede Olurdum ?;
Büyük ihtimal bir yerlerde olmazdım , yine böyle ara ara yardıma ihtiyaç insanlara mod , plugin vs. kurulumunda karşılıksız yardım eder ara sıra da forumlara girip ne var ne yok diye bakardım. Bu arada açıktan muhasebe ve vergi uygulamaları okuyorum ve lise döneminde staj yaptığım yerde muhasebe elemanı olarak çalışmaya devam ediyorum . Sabah aktifliğimin de nedeni bu
HEP BERABER GELECEĞE!