Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Bebeğiniz için PROGRAM YAPIN

Konu

Bebeğinizin tahmin edilemeyen uyku, uyanma, beslenme programı yakında ihtiyaçlarını karşılayamayabilir. Sizin yardımınızla dört aylık bir bebek kısmen bir programa uyum gösterebilir. Sıklıkla ya da değil, bebeğiniz fikrinize hemen riayet etmekten çok onunla oynamaya başlayacaktır. Her şeyi tahmin edilir hale getirdiği için, bir program herkesin hayatını kolaylaştırır.
Bebeği bit' program içerisinde zorlamanın bir yolu yoktur. Ancak dördüncü ayın sonu itibariyle bebeğiniz günlük alışkanlıklarını kısmen şablonlaştırmaya başlayacaktır. Birçok bebek sabahları belirli bir zamanda kalkacak ve gerçekten günün tahmin edilebilir zamanlarında beslenip şekerleme uykusuna dalacaktır. Örneğin: Bebeğinizi besleme aralıklarını genişleterek bu şablonlardan yararlanabilirsiniz. Bebeğiniz eğlendirilmeyi isteyeceğinden ve günün bu zamanlarında meşgul olacağı için sabırlı ve azimli olmanız gerekecek.
Keza, akşamları bebeğinizi hep ayni saatte uyutarak bir alışkanlık kurabilirsiniz. Bebeğiniz her gün aynı saatte yıkanabilir. Aynı şeyi her gün aynı zamanda yaparak bebeğinize bunun sizin tercihiniz olduğunu iletiyorsunuz.
Bebeğinizin biyolojik "ritmi" hâlâ olgunlaşmadığından sabırlı ve esnek olmanız gerekecek. Kendi ihtiyaçlarınızı karşılamaya çalışırken, bebeğinizi mutlu etmek kolay değildir.
Bebeğinizin sizin kurallarınıza uymasını istiyorsunuz fakat ayrıca bebeğinize fazla sert olamamak için ve onun üzerinde genel bir kontrole sahip olmamak için yeterli bir tecrübe egzersizi de yapmak istediğinizi hatırlayın. Anne sütü ile beslenmeye ek olarak katı gıdalara geçecek olan 6 aylık bebek için yeni beslenme programı yapmalısınız.
3 aylık bebek
"ilk kez biriyle "kızını" hakkında konuştuğumda düş gibi gelmişti. Sadece bir ya da iki ay önce bir "kız" gibi görünmüyordu. O, yalnızca yeni doğmuş bir bebekti. Kimdi o artık yeni doğmuş bir bebek değil ve ben de bir ay önceki gibi tecrübesiz değilim."
Üçüncü ay heyecanlandırıcı bir aydır. Gerçekte bir geçiş ayıdır ve bebek gelişimi için önemli bir aydır. Bebeğiniz artık yeni doğmuş bir bebek değil ama fiziksel marifetleri de henüz yetersiz. Bunlar gelecek bir sonraki ayların özelliğidir. Bu ay, bebeğiniz için becerilerini uygulayarak, her yönde santimlerle ilerleme aydır. Bu beceriler yakında fiziksel olarak bir sıçrama ve hoplama olarak ortaya çıkacaktır:
"Bebeğimin birkaç ay içerisinde emeklediğini görmeyi düşünmek mükemmel. Onu seyrederken neredeyse harekete başlayacakmış gibi görüyorum. Bekleyemiyorum."
Siz ve eşiniz mevcudiyetinizin üzerine nüfuz eden yorgunluk bulutundan hızla kaçmak isteyebilirsiniz. Bütün tehlikeleri göze alıp sosyal şenliklerle meşgul olabilirsiniz. Üçüncü ay, bir iki dakikalığına oturup geri yaslanmak için iyi bir aydır:
“Pir gece herkes yatağa gittikten sonra geç vakte kadar uyanık kaldım. Oğlumun odasına gittim ve sadece ona baktım. Sırt üstü uzanmış horluyordu. Tıpkı benim gibi” O an küçük biri değilmiş gibi geldi. Kendimi de biraz daha yaşlı hissettim. Fakat bu havayı buraya kadar soluduğum için kendimle gurur duydum."
Bebeğinizde Yeni Olan Ne?
Bebeğinizle ilgili olan her şey sürekli bir değişiklik içerisinde olacaktır. Tüm bu değişikliklere uyum sağlamanız bebek sağlığı için son derece önemlidir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Evde Alkol Yapımı İçin Uzman Rehberiniz: Keyifleryerinde.online Kenan06 0 7 Dün, Saat: 10:55
Son Yorum: Kenan06
Rehberim41.ch: İsviçre'deki Türk Toplumu için Güncel Bilgi Platformu Kenan06 0 17 02-11-2024, Saat: 13:54
Kaliteli Tıraş Deneyimi için Wahl Tıraş Makine Modelleri tourniers 0 22 27-10-2024, Saat: 13:33
Son Yorum: tourniers
Almanya’da Şirket Kurmak İçin Ne Yapılmalı? seohaberleri 0 41 18-10-2024, Saat: 21:49
Son Yorum: seohaberleri
Ocak Cubicle: Modern Mekanlar İçin Yenilikçi ve Dayanıklı Çözümler Sunuyor Kenan06 0 33 18-10-2024, Saat: 15:55

Task