(20-08-2018, Saat: 02:14)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu post altından üyelerimiz arasında kurban bayramı bayramlaşması gerçekleştirebilirsiniz .
Alıntı:Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.
WEBDiyo.COM © 2016 - 2018
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için root@webdiyo.com adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
İyi Bayramlar Demeye Utanıyorum Hangi Yüzle Diyeceğimi Bilmiyorum oyuzden HAYIRLI BAYRAMLAR
Hayırlı Bayramlar
Tüm forum üyelerinin bayramı mübarek olsun.
Son Düzenleme: 20-08-2018, Saat: 13:21, Düzenleyen: ITenGriTR.
En son zombi claslarini yapıyordum 2-3 silah yapicam bide paylaşırım büyük ihtimal ama evde değilim 2-3 gün danaya hircez shsjs
@MoeRu Army
Seninde bayramın mübarek olsun
Seninde bayramın mübarek olsun

ben eski günüme dönmek istiyorum bütün hevesım ölmüş ne tat ne de dini tat alıyorum, büyüdükte bu hayat üzerime üzerime geliyor istemsizce pişmanım
- Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.
- Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.
Tüm Forumdaki Müslüman Üyelerin Kurban Bayramı Mübarek Olsun

Hayırlı Bayramlar

Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günü postu | !AKINCI! | 13 | 999 |
11-10-2019, Saat: 19:10 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Bayramlaşma konusu | !AKINCI! | 13 | 722 |
13-08-2019, Saat: 01:32 Son Yorum: !AKINCI! |
|