Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | başka smanın modelini kullanma

Konu

hayırlı sabahlar 
ben anılcanın paylastıgı csgo modu kullanıyorum ama mavilargın paylaşmış oldugu csgomoddaki default silah modellerini yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

.sma csailesi_csgmod_1.8.3.sma (Dosya Boyutu: 117.31 KB | İndirme Sayısı: 5)
.sma Csgomd.sma (Dosya Boyutu: 79.39 KB | İndirme Sayısı: 5)
Buyur ; models/csgomod/default'içine mawinin paylaştığı modelleri yükle.

.sma csailesi_csgmod_1.8.3.sma (Dosya Boyutu: 117.79 KB | İndirme Sayısı: 7)

bu modelleri ve csgo sis bombası modelinide eklermisin

.mdl csgo_flash.mdl (Dosya Boyutu: 1.06 MB | İndirme Sayısı: 0)
.mdl csgo_elbombasi.mdl (Dosya Boyutu: 1.02 MB | İndirme Sayısı: 1)
(30-09-2018, Saat: 09:25)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buyur ; models/csgomod/default'içine mawinin paylaştığı modelleri yükle.
menuye kayıt olmadıgımız zaman sol üstteki hud plugini gözükmüyor ve menuye kayıt olsak bile saydan yazı yazdıgımızda rankımız gözükmüyor menuye kayıt olmasak bile hud plugini gözüksün ve saydan yazı yazıldıgında oyuncuları yanında rankları yassın bunu yapabilirmisin sana zahmet

Gözükürse bug olur sol üstte hud , diğereinde bakarım bi ara kimse bakmassa

şimdi yapabilirmisin

(30-09-2018, Saat: 15:15)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gözükürse bug olur sol üstte hud , diğereinde bakarım bi ara kimse bakmassa
bekliyorum

Son Düzenleme: 01-10-2018, Saat: 15:18, Düzenleyen: Centilmen.
Konu 24 saat içinde güncellenmediği için taşıyorum.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

| Facebook |                                  | Instagram | 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | ts3 girince başka ts3 taşındık yönlendirme ThanatoS27 6 1,122 04-01-2019, Saat: 22:12
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Başka sesleri wawa çevirmek subardagi 1 295 24-11-2018, Saat: 17:39
Son Yorum: Kalipso22
Silinmiş Konu   | BEN BURDAN BASKA YERDE KONU AÇAMIYORUM YARDIMMMMM Pluginer 1 416 19-08-2018, Saat: 20:52
Son Yorum: Emre Özdemir
Silinmiş Konu   | Ct Ve T player Modelini Nasil Yüklerim Garfield ツ 2 387 19-08-2018, Saat: 20:44
Son Yorum: Emre Özdemir
Resimdeki Bicak Modelini Atabilecek Varmı Blade Bey 5 961 07-07-2017, Saat: 23:47
Son Yorum: Mariachi

Task