Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Basebuilder Tas Sorunu

Konu

Arkadaşlar 2 Zombilerin elinde taş oluyor buglu bir şekilde acaba eline taş aldıgında zombıler ıcın sadece taş aldıgında taş bianda hemen yok olmasını ıstıyorum veya o bugu kapatmak ıstıyorum ben bu sorunla 2 3 aydır uğrasıyorum oyunun tadı kalmıyor ? ilgilenirseniz çok sevinirim.

Hiçbir şey anlamadım.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
ARKADAŞLAR HİLEYİ BÖYLE YAPIOLAR

bind v +grab yaz oyundan ck gir dogmamsken br tasa bak v ye bas BÖYLELİKLE TASI ALIP OYUNA HUZUR VERMIOLAR KODU ENGELLEMEMIZ GEREKIYOR SANIRIM @Epslion

2 Kere Retry Atınca Oto Zombie Atıyor Ya Bu Bugun Hala Aktif Olmıyacağını Biliyor Gibiyim Doğrumudur...

@Epslion

Kullandığınız mod hangisidir ?

Çünkü lock, grab vs. belirli yetkilere sahip olanları, ama taş oynatmayı diyorsanız tüm oyunculara açıktır bu,

T lerin taş oynatma yetkisi alabiliriz.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
6.5 Kullanıyorum kardeşim ? @Epslion

Arkadaşımız Diyorki Adam El Sonu Taşı Tutuyor Ve Zombiye Geçince O Taş Elinde Kalıyor Milleti Bug'ta Bırakıyor Bu Bugu Bozabilcek Bir Plugin İstiyor Yada Düzenleme

Sexy Girls from your city

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Basebuilder Severimde kaplanlar25 7 420 20-09-2019, Saat: 20:37
Son Yorum: Aconyonn
Silinmiş Konu   | Basebuilder Severimde kaplanlar25 2 308 17-09-2019, Saat: 20:20
Son Yorum: !AKINCI!
Silinmiş Konu   | Basebuilder Severimde kaplanlar25 1 305 17-09-2019, Saat: 19:28
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | basebuilder icin özel eklenti kaplanlar25 1 297 12-09-2019, Saat: 17:12
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | basebuilder tsustum plugini ALKANN 8 454 28-08-2019, Saat: 12:13
Son Yorum: Aconyonn

Task