Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

BaseBuilder

Konu

Sa beyler 
@VtecManiA ' nın serverini yeniliordum

Şu bugu çözdüm 
2 EL T Olanlar oluyordu BB Modda Bunu %100 Çözdüm 

Başka neler yapabilirim base builder 'e

Son Düzenleme: 16-07-2017, Saat: 20:19, Düzenleyen: TurK.
Zombi Ekleybilirsin Abi Uçan Zombie Mesela 20 SN UÇURABİLİRSEN TABİ Gel len buraya

TurK  © 2020
bb modu editliyip zombilere eşya verdirebilirsinGülücük

{Hakuna Matata Gaming}

Kendini koy kardeş zombi modellerine

Basebuilder için düzeltilmesi gereken en önemli şeylerden birisi de paraşüt açarken felan yetkiye sahip olanlar taş oynatıyordu, bunun çözümü build ban, ss al, yada adamdan yetkiyi almaktı, bunu rcon olsa bile buildden sonra hiçbir yetkili taş oynatamayıcak şekilde ayarlamak, ben ayarlamaya çalışıyorum da bakalım.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
@Epslion ' İstediğin şey çok basit bir işlem bb modla oynarsak dakikalık iş oynamadan yaparsakta 1-2 saate yapılabilir.

@ MawiLarq Kapat kanka o zaman onuda bari elin deymişken?

{Hakuna Matata Gaming}

Ben denemiştim de build time da taş çekme hataları oluyordu, moda baktığım da başta kendini belli ediyor zaten, fakat csd nin kullandığı bb mod kadar güzeli yok etrafta. Ondan ayrı bir eklenti olarak yapacaktım.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Sunucu sahibi 20 tl satiyorum BaseBuilder Yozgatle 3 504 23-04-2018, Saat: 12:16
Son Yorum: FakoT

Task