https://forum.webdiyo.com/konu-bbmenu-ba...-2997.html
merhaba arkadaşlar bu eklenti oyunyöneticisinde çalışmıyor modeller falan herşeyi yükledim tam haliyle bi göz atarmısınız..
@MawiLarq
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Servermi çöküyor ?
yok hayır server falan çökmüyor hiç çalışmıyor menü gelmiyor
Eklentiyi kurduktan sonra panel>Eklentiler kısmından eklentinin aktif olup olmadığına bakarmsın ve sonrasında eklenti hata loglarının içini atarmısın
Son Düzenleme: 20-12-2018, Saat: 20:48, Düzenleyen: neverlose.
menü açık gözüküyor ve hata loglarında hiç hata göstermiyor
çalıştırmak için galiba basebuilder modunuda açmak gerekiyor değilmi panelden onuda açtım bu sefer bbmenü açıkken server çöktü ve kapattı eklentiyi hata loglarında birşey yok
çalıştırmak için galiba basebuilder modunuda açmak gerekiyor değilmi panelden onuda açtım bu sefer bbmenü açıkken server çöktü ve kapattı eklentiyi hata loglarında birşey yok
Tüm dosyalarını kontrol edermisin .spr .mdl .wav uzantılı tüm dosyaların yüklendiğine emin olmanı istiyorum.
tekrar kontrol ettim modelleri modellerin hiçbiri yüklenmemiş tekrar yükliyim dedim tamamlandı diyor yüklemiyor oyunyöneticisi kaynaklı şuanda onlarla bu konuyu görüşüp tekrar dönerim size
Şikayet bölmünde konu açarsan daha hızlı bakılır ancak bu konuyada bakılcaktır biraz zaman alır bence sen şikayet bölmünde aç tamam diyorsan konuyu çöpe atıcağım.
tamamdır
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Basebuilder Severimde | kaplanlar25 | 7 | 356 |
20-09-2019, Saat: 20:37 Son Yorum: Aconyonn |
|
Silinmiş Konu | Basebuilder Severimde | kaplanlar25 | 2 | 259 |
17-09-2019, Saat: 20:20 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Silinmiş Konu | Basebuilder Severimde | kaplanlar25 | 1 | 259 |
17-09-2019, Saat: 19:28 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | basebuilder icin özel eklenti | kaplanlar25 | 1 | 252 |