Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | banner

Konu

şu logoyu 4d halinde olsaydı daha güzel olurdu veya kafasında şapka var o dalgalansa ve beyaz kuyruk gibi olan şeyde dalgalansa ne güzel olur Gülmekten Ölüyorum

ABONE OLMAYI UNUTMAYIN
yaparız tabi neden olmasın ücretiyle herşey mümkün.

benim bildiğim her şeyi ücretsiz yapıyordunuz.

ABONE OLMAYI UNUTMAYIN
Tabii Ki Yapioruz Ama Bu Baya Zorlayıcı Birşey Öyle Değilmi Yoksa Yanılıyomuyum ?? @MuhammeDesiqn

ÜCRETLİ TASARIM İSTEYENLER 

Facebook:Headshot Design

Yada ÖM Yoluyla Ulaşabilir
@ConConAmcA Ayrıntılı tasarım istiyorum diyorsanız @MuhammeDesiqn @Pizza ile özelden iletişime geç ücretiyle yapılacaktır.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
ONU ÜCRETLİ YAPICAK BİŞEYİ YOKKİ ! SADECE DEDİĞİM YERLERE DALGALANDIRACAK BUNUN ÜCRETİMİ OLUR ANLAMADIM !

ABONE OLMAYI UNUTMAYIN
Capslock kapatıp yazmayı deneyebilirsiniz umarım.
Tasarımlarda herkesin yapabileceği birşeyi aşan bir tasarım ise ücreti ile yapacağımızı belirtiyoruz yapmak isteyen varsa yapabilir ücretsiz.

Son Düzenleme: 22-08-2019, Saat: 10:15, Düzenleyen: Pizza.
Her şeyi ücretsiz yapıyoruz diye bir şey yok sanırsam kurallarda da öyle bir şey yazmıyor Gülmekten Ölüyorum? Ücretli yapılabilecek bir şey istiyorsunuz ve karşı çıkıyorsunuz bizim elimizde olan bir şey değil ücretsiz yapan olur mu bilmiyorum büyük ihtimal olmayacaktır 12:00'a kadar cevap gelmezse çözülmüşlere taşınıcak.

Sizden İstediğim Logoda Dalgalanma Yerleri Bunun Ücreti Olmaz Olmaması Lazım Şuana Kadar Yapmıştınız ! Yapabilen Yapabilirmi. ?

ABONE OLMAYI UNUTMAYIN
(22-08-2019, Saat: 00:59)ConConAmcA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ONU ÜCRETLİ YAPICAK BİŞEYİ YOKKİ ! SADECE DEDİĞİM YERLERE DALGALANDIRACAK BUNUN ÜCRETİMİ OLUR ANLAMADIM !
Olayı bilmeden konuşuyorsunuz. Madem ücretsiz yapan kişiler var oraya talep edin.

Tekrar Görüşmemek Üzere.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | banner istek anıl3434 4 782 18-09-2020, Saat: 12:35
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Klip banner isteği mrmetik 1 642 30-12-2019, Saat: 16:11
Son Yorum: mrmetik
Çözüldü   | Cs1.6 Soccerjam Banner Tasarımı jurse99 19 1,799 16-12-2019, Saat: 18:45
Son Yorum: MawiLarq
Çözüldü   | Banner mehmed654 3 742 09-12-2019, Saat: 17:36
Son Yorum: !AKINCI!
Çözüldü   | Banner ConConAmcA 3 723 04-12-2019, Saat: 22:57
Son Yorum: By.KinG

Task