Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

Son Düzenleme: 07-02-2018, Saat: 17:43, Düzenleyen: Demirhann.
Pardon ben örnek resimde atılan gif'i tam olarak izlememiştim şimdi farkediyorum . Renk geçişleri var örnek tasarımda . Kolay bir tasarım değil atılan banner ben bunun adobe photoshop la yapılan bir tasarım olduğunu zannetmiyorum Muhammed gibi . Farklı birşey kullanılarak yapılmış olabilir tam emin değilim .
İçerik bakımından, görüntü bakımından hoş bir banner değil bunun için kusuruma bakma . Bu geçiş efektleriyle yapılmasını istiyorsan şahet renk geçişi yapılabilir ancak o örnek tasarımda belirtilen gibi ortadan birşey çıkıyor bütün etrafı sarıyor bu tarz tasarımlar bu programla yapılabileceğini zannetmiyorum .
Eğer bu tarz tasarımı kabul ediyorsan tam detaylarıyla eklenilecek veya çıkartılacak ne varsa yorumda ve konuda bahset . Yardımcı olmaya çalışayım ..

bunu sadece ücretli yaparm ben öyle söyliyeyim.

öncelikle muhammed en bu banneri ücretsiz istiyorum ve yardım amaçlı bi forum olduğunu sanıyordum buranın

demirhan bu renk gecisleri felan hocam kolay sanıyorum yani bu banner ornektekı gibi yazdıklarımın aynısını olmasını istiyorum biraz konuyu aç derken anlamadım

#Narkoz
#ANKARA
Amacımız zaten ilk olarak yardım amaçlı yani bu kadar tercih edilmemizin asıl sebebi de budur . Ayriyetten bu konuda bilgilisin veya değilsin birşey diyemeyiz ancak yeteri kadar bilgin yok bu açık net . Ücretsiz böyle bir tasarımı sen hiçbir yerde yaptıramassın . Yapacak olan kişide sayılıdır zaten o kadar fazla kişi çıkmaz . Çünkü bu photoshopla yapılan birşey değil , intro tarzı birşey muhtemelen . Eğer phohotshoptan yapıldığını iddia ediyorsan bul bunun psdsini senin üzerine editleyelim sen haklı çık biz haksız çıkalım .

Burası Yardım Platformu Fakat herkesin burada bir emeği var herşeyi biz ücretsiz yapmıyoruz o bir yere kadar adam gelip örnek bütün pluginlerini burada yaptıramaz en fazla 2-3 tane ve bu yapılan tasarımda sony vegasdan yapılıyor benim yanımda yapıyordu çocuk biliyorum çünkü sen bu konuda bilgili değilsin onuda anladım çünkü sana hemen şunu at yazıyı yaz hooop banner hazır öyle olsaydı ohoo benim 6 yıllık emeğim var photoshop için halada bilmediğim çok şey vardır ama bunu sen şoptan yapamazsın.

Konu çözülmüş isteklere taşındı

yapıyopmusunuz

#Narkoz
#ANKARA

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | banner istek anıl3434 4 601 18-09-2020, Saat: 12:35
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Klip banner isteği mrmetik 1 468 30-12-2019, Saat: 16:11
Son Yorum: mrmetik
Çözüldü   | Cs1.6 Soccerjam Banner Tasarımı jurse99 19 1,435 16-12-2019, Saat: 18:45
Son Yorum: MawiLarq
Çözüldü   | Banner mehmed654 3 571 09-12-2019, Saat: 17:36
Son Yorum: !AKINCI!
Çözüldü   | Banner ConConAmcA 3 543 04-12-2019, Saat: 22:57
Son Yorum: By.KinG

Task