Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Destek   | Ayrı panel

Anket Başlığı: Ayrı Panel Eklensinmi?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Eklensin
71.43%
5 71.43%
Eklenmesin
28.57%
2 28.57%
Katılımcı sayısı: 7 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konu

Son Düzenleme: 09-06-2017, Saat: 16:44, Düzenleyen: ` ripeNess.
Merhaba Bu forumun web teamı cok prof bnce
belki şöyle birşey yapılabilir

Uzman üye + Süper üyelere

Özel Panel diye bir secenek gelse

Mod kp gibi gözüküyor ya o mod kp görünümünde Özel Panel die bişey getirseniz

orda konu onaylama uyarı kayıtları görüntüleme olsa ve çözülmüş isteklere sadece konu tasıma izni verilse sadece istek bölümündeki konuları tasıma izni olabilirmi acaba böyle bişey

@ MawiLarq
@TheFlash
@Ferudun

Basit birşey Gülmekten Ölüyorum mod paneli ni editliceksiniz sadece

bu yapılırsa bn aksama uzman üye olurum Gülmekten Ölüyorum hevesle

Destekliyorum da, Uzman Üyelere Verilmesin. Uzman Üyeleri Görüyorum Ben Burdan, Foruma Gram Faydası Olmayan 12'lik 13'lük Tipler Var.

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

Mod lar dışındakilere gerek yok bence cıvığı çıkmasın .

CapitaLL | Zombie WarS |'TR
yeni bi panel yapılamaz. mybb ile oynamak gerekir. mybb nin kendi destek sayfalarında bile görmedim böyle bişe olmaz ama mod paneli kısıtlanarak flaşın dediği gibi

Metodu olan topal, metodsuz koşandan daha iyi ilerler.

Francis bacon de comolokko
@PowereXe 12 13 lük tipler var ancak saygıda kusur etmiyorlar onlara örnek olucağımıza sen kötülüyorsun bir dahaki uyarışımda (+4) Uyarı puanı ekliyeceğim.

Son Düzenleme: 09-06-2017, Saat: 16:10, Düzenleyen: PowereXe.
Hocam Saygıda Sıkıntıları Var Zaten, O Yüzden Yazıyorum. Ben Saygıda En Ufak Kusur Etmem, Tanıyanım Bilir.
Lakin Adamına Göre Muamele Yapmasını da Çok İyi Bilirim. En Ufak Hakaret Etmeden Yerin Dibine Sokarım.
Bunu Ego Olarak Görme.

(09-06-2017, Saat: 15:54)PowereXe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Foruma Gram Faydası Olmayan 12'lik 13'lük Tipler Var.

"Tipler Var" İbaresi Tamamının Öyle Olduğu Anlamını Kazandırmıyor.
İsim Vermem Doğru Olmaz Lakin Forumdan Uzaklaştırılan Uzman Üyeye/Üyelere Baktığımda, Emeğe Saygısı Olmayan, Sabırsız Kişiler Olduğunu Görüyorum. Şimdi Bu Adamlara (Adamlarsa Tabi) Panel Verilmesi Doğru mu? Sorun Bunu Kendinize.

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

Şikayette Bulunmak İstediğim Kişi Ne Kadar Haketse de Dağdan Gelip Bağdakini Kovmak Şimdilik Bana Düşmez. En Azından Ben Böyle Düşünüyorum. Gene de Sağolasın Hocam.

-Peyami Safa

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyunyöneticisi Panel Bilgisi Olan Bakabilirmi BraveMan 3 959 10-06-2017, Saat: 15:43
Son Yorum: VtecManiA

Task