(14-09-2017, Saat: 17:25)By.DehSeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merdivene çıkan biri için oyunun doğası gereği bir çözümü olabileceğini sanmıyorum var sa da ben bilmiyorum.Bi eklenti vardı merdivene çıkınca silah elde gözüksün veya gözükmesin fiyr oradan bakabilirsin
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Dediğin eklentiyi bilmiyorum eke koyarsın bakarım da oyuncu merdivende gömülmüyor yani ben ne kadar gömme işlemi de uygulatsam iş, oyuncunun merdivenle yukarı doğru hareket etmesine bakar.
PHP Kod:
stock Gom( id )
{
static Float: flOrigin[ 3 ];
pev( id, pev_origin, flOrigin );
engfunc( EngFunc_TraceHull, flOrigin, flOrigin, 0, pev( ent, pev_flags ) & FL_DUCKING ? HULL_HEAD : HULL_HUMAN, 0, 0 );
while ( get_tr2( 0, TR_StartSolid ) ) {
flOrigin[ 2 ] += 1.0;
set_pev( id, pev_origin, flOrigin );
}
}
PHP Kod:
Gom( id )
PHP Kod:
JailBreak Robot Savaşları [%70]
Daha Akıllı Koruma Köpek [%95]
abi nerede olursa olsun gömülüyordu bir svde görmüştüm mawilarq gecesiz de bilir.
Konu Kilitlenip çöpe taşındı
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | TeamSpeak3 YETKİ AYARLAMASINI BİLEN ARKADAŞLAR ARANIYOR | SWENZIE ! | 1 | 340 |
18-09-2020, Saat: 15:36 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | ARKADAŞLAR Bİ BAKARSANIZ | ʢ۩ʡ ☰ Furkan ☰ ʢ۩ʡ | 2 | 268 |
18-12-2019, Saat: 18:07 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Arkadaslar Banner Lazim | Spring - BEY | 2 | 293 |
15-12-2019, Saat: 15:44 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | arkadaşlar bi baksanız | victorypropub | 1 | 308 |
24-08-2019, Saat: 15:31 Son Yorum: Pizza |
|
Silinmiş Konu | Banner yapan arkadaşlar için Efekler [EqzozBey Graphic] | FearLeSS DesigN | 137 | 11,788 |
12-04-2019, Saat: 18:36 Son Yorum: muh4mmed |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi