Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Aramızda bir yüzs** dolandırıcı var.

Konu

Noluyor burda ne pizza pizzası Gülmekten Ölüyorum

R10'da tekrar tekrar okunup anlaşılmayacak tek şikayet konusu da bu olsa gerek. O pizza istemiş vs vs. Saçma sapan diyaloglar.

Son Düzenleme: 10-06-2019, Saat: 04:02, Düzenleyen: MuhammeDesiqn.
Olaya el atarsak adam pizza yiyip iş görüyor ve işini yarıda bırakıyor Bu para atan adamın hakkının yenmesidir ne kadar düşmanda olsan bu işi yapmak zorundasın çünkü parayı almışsın adama parasını geri at adamda konuyu uzatmasın yada adamın işini tamamla burada gelip onu yaptı arkamdan konuştu gibi şeyler söylemek birşeyi değiştirmez işini tamamladıktan sonra - "böyle böyle konuşmuşsun kardeşim birdaha olmaz umarım görüşmeyelim" diyerek bitirebilirdin fakat adamın işini yarıda keserek yiyeceğini yemişsin Bu işi hukuka taşımak isterse Parayı atan kişi haklı çıkacaktır her ne kadar ücretli yaptırsada işini yapmak veya parayı geri atmak durumundasın @SKYNLEXX*

Bu konu aramızda çözüldü. Herkes işine baksın

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Olan @Pizza ya oldu Gülmekten Ölüyorum

Boş ol , boş ol , boş ol.
(10-06-2019, Saat: 13:32)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olan @Pizza  ya oldu Gülmekten Ölüyorum
Harbiden hee  Gülmekten Ölüyorum
İsteseydiniz yollardım size bol bol pizza  Dilimi Keseni Ben Keserim !

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task