@` wappeN oylamanın süresi gelince oylama kapandı ve 1. tema seçildi ayrıyetten bu kimsenin isteğine göre gelmedi tema güncellemesi yapıldı biz kendimizi değil sizi düşünüyoruz.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için root@webdiyo.com adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Eskisi iyiydi
Bu versiyon daha hoş olmuş
Boş ol , boş ol , boş ol.
(23-05-2019, Saat: 20:23)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @` wappeN oylamanın süresi gelince oylama kapandı ve 1. tema seçildi ayrıyetten bu kimsenin isteğine göre gelmedi tema güncellemesi yapıldı biz kendimizi değil sizi düşünüyoruz.oylama konusuna baktığımda birçok arkadaşın yorumlarda 2. temayı seçtiğini belirttiğini gördüm , 1.tema seçilmesini isteyen kişi dahi yok. ek olarak oylama dakikasından erken bitirilmiş. bu oylamada haksızlık var yönetim temayı kendi belirlemiştir.
today is the first day of the rest of your life
(23-05-2019, Saat: 23:05)` wappeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:+1(23-05-2019, Saat: 20:23)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @` wappeN oylamanın süresi gelince oylama kapandı ve 1. tema seçildi ayrıyetten bu kimsenin isteğine göre gelmedi tema güncellemesi yapıldı biz kendimizi değil sizi düşünüyoruz.oylama konusuna baktığımda birçok arkadaşın yorumlarda 2. temayı seçtiğini belirttiğini gördüm , 1.tema seçilmesini isteyen kişi dahi yok. ek olarak oylama dakikasından erken bitirilmiş. bu oylamada haksızlık var yönetim temayı kendi belirlemiştir.
Temayı değiştirmedik neyin tartışması bu? ek olarak 13 oyla 1. tema kazandı arkasındanda 11 oyla diğer tema geliyordu oylama silinme nedeni zamanlı oluşturulmasıydı, burada tartışcak birşey yok aynı zamanda forumun tasarımı ilerleyen süreçte yeni tasarımımıza geçicek ancak bu şak diye olcak birşey değil.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bugün kimin doğum günü | MawiLarq | 16 | 833 |
02-12-2019, Saat: 06:38 Son Yorum: Nejovte |
|
Sahuru bekleyen varmı ya bugün? | MawiLarq | 15 | 728 |
17-05-2019, Saat: 01:01 Son Yorum: Emrullah* |
|
BUGÜN GÜNLERDEN S1F1RB1R | !ALİREİS | 5 | 539 |
23-01-2019, Saat: 15:22 Son Yorum: ! RasKoLn. ! |
|
JailBreaK Server Açıyoruz BUGÜN. | MawiLarq | 0 | 552 |