kardeşim sayfa link'i atsana
doğru ise bildirirm.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(12-02-2019, Saat: 15:37)qRunt..`` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun haram et cezasını bulur ohaklısın dostum sağol zaten yeni olmadı bir kac hafta oldu ama hala ses seda yok
Satılık Domain Listesi İcin Tıklayınız
My10.Net
Turkiye.pw
My10.Site
Enhit.Site
Ts3de.com
Sunucum.Online
Klan.Site
Reklam.in.Net
Haber.in.Net
Ts3de.Online
Serveri.Online
Csde.Online
CounterMerkezi.Net
Jailclan.Online
Proclan.Online
My10.Net
Turkiye.pw
My10.Site
Enhit.Site
Ts3de.com
Sunucum.Online
Klan.Site
Reklam.in.Net
Haber.in.Net
Ts3de.Online
Serveri.Online
Csde.Online
CounterMerkezi.Net
Jailclan.Online
Proclan.Online
Üzülmemek elde değil Allah cezasını versin ne diyeyim map yapmayı bilsem yapıp vercem bilmiyorum Sonuçta az bir para gitmemiş
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Kanıtlar mısın?
Boş ol , boş ol , boş ol.
KARDEŞİM JAİLBREAK VB. MAPLER İSTİYORSANIZ ÖNCE WEBDİYOYA BAŞVURUN YARDIMCI OLURLAR İLLAKİ EN İYİYSİ DİYE DÜŞÜNMEYİN TABİKİ EN İYİSİ O AMA ARAŞTIRMANIZDA FAYDA VAR
(12-02-2019, Saat: 00:26)Necatibey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar Burasi Cogu kisinin oldugu grup diye ve ulasmam kolay olur diye yazicam;Merhaba Kardeşim 1 Yıla Aşkın Üzere Map Yapıyorum eğer Güvene Biliyosan Parasını At Yapayım
Ben birkac hafta once Alonedaek adli sahsa para attim ve map yapcagini soyledi en iyi o biliyordum fakat kendisi paranin uzerine konup Yokoldu kimseye cevap dahi vermiyor Ona nasil Ulasabilirim ?
buda geçenlerde yaptığım map
https://i.hizliresim.com/1pdY2D.jpg
Kendi Nick im TheOrderDesign
Yt: www.youtube.com/c/TheOrder
AloneDark Zaten Ateist
95.173.173.152
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi