Sorularıma Net Cevap Veremeyecek ve Bilgi Sahibi Olmayan Arkadaşlarımın Yorum Yapmamasını Önemle Rica Ederim.
- 173lü IP'lerden İlk 70 IP'nin Fiyatı Nedir, Bunların İçerisinde Hangi IP Aralıklarında Fiyat Değişikliği Oluyor?
- Rezervasyon Sistemi Hakkında Pek Bilgim Yok, Hangi IP'leri Rezerve Edebiliyorum Veya Hakkında Detaylı Bilgi Alabiliyorum, Sistem Nasıl İşliyor?
- Sunucu Kiraladığımda Başka Sunucunun(Yine Oyunyöneticisi İçerisinde) TS3 Sunucusunu Kullanabiliyor muyum? (Anlaşmam Halinde)
- Profesyonel Sunucular Haricinde Yönlendirme Alınabiliyor mu, Fiyatı Nedir?
- İlk Kaç IP Pro Olmak Zorunda, Doluluk Halinde İstisna Durumlar Olabiliyor mu?
- Güvenilir Kullanıcılara FTP Sisteminde Ayrıcalık Verilebiliyor mu?
Sorma Nedenlerimi de Şu Şekilde Açıklamak İsterim
- Hem Bütçeme Uygun Hem de Doluluk Oranımı Çok Hızlı Yakalayabileceğim Bir Sunucu Kiralamak İstiyorum.
- Hangi Sunucuları Ne Zaman ve Ne Şekilde Rezerve Edebileceğim, Harcayacağım Vakit Nedir, Hesap Etmek İstiyorum.
- Ünversite Öğrencisi Olduğum İçin TS Sunucusuna da Ayriyetten Para Harcayabilecek Bir Bütçem Bulunmuyor, Webdiyo TS'sini veya Başka Bir OYT Sunucusuna Bağlamayı Düşünüyorum
- Bunu Daha Çok İlerisine Yatırım Yapabilmek İçin Hakkında Bilgi Almak İstiyorum
- Modumun Tutması Durumunda Ön IP'lere Çıkma Gibi Bir Düşüncem Oluşursa Diye Sormak İstedim.
- Modun Okuma ve Yazma Kullanan Vault & Yapılandırma Defteri Kullanan Eklentilerini Doğrudan Kurmak ve AMXMODX Klasörüne Doğrudan Müdahale Edebilmek İstiyorum.
Not: 3. ve 6. Maddelere Verilecek Cevaplar Burada Fikirlerimin Temelini Oluşturacaktır.
Güvenilirlik Düzeyimi de Şu Şekilde Açıklayabilirim:
CSYardim Forumunda 3 Ay Moderatör Olarak Yerimi Aldım, Emir'in(MawiLarq) Foruma Davet Etmesi Üzerine Buraya Geldim, 2 Ay Boyunca Moderatörlük Yaptıktan Sonra Sınava Hazırlanmam Nedeniyle Onursal Üye Olarak Forumdan Çekildim, Tam 1 Sene Sonra Foruma Yeniden Geldim ve Şuan Moderatör Olarak Devam Ediyorum. Bunların Öncesinde Forum Yöneticilerinden DNS (Alperen Bey) İle BurdaOyna Hosting Firmasında Çalıştım, Sunucu Anafor Dosyalarını ve Panel Eklentilerini Ayarladım. Detaylı Bilgi İçin BurdaOyna Detaylı Bilgi Linkine Tıklayabilirsiniz. Firmanın Alan Değiştirerek VDS & VPS İşine Girmesi Nedeniyle ServerVadisi Hosting Firmasının Anafor Dosyaları & Panel Düzeni ve Destek Sistemiyle İlgilendim. Firmanın Uzun Süreli Saldırılar Alması Kapanmasına Neden Oldu. Çalıştığım ve Bünyesinde Rol Aldığım Herkesi, Hatta Forumdaki Çoğu Kişiyi Referansım Olarak Gösterebilirim. Güvenilir Bir Kişi Olduğumu Düşünüyorum.