Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Aklıma Takılan Sorular

Konu

Son Düzenleme: 10-12-2018, Saat: 00:33, Düzenleyen: PowereXe.
Sorularıma Net Cevap Veremeyecek ve Bilgi Sahibi Olmayan Arkadaşlarımın Yorum Yapmamasını Önemle Rica Ederim.

1. 173lü IP'lerden İlk 70 IP'nin Fiyatı Nedir, Bunların İçerisinde Hangi IP Aralıklarında Fiyat Değişikliği Oluyor?
  2. Rezervasyon Sistemi Hakkında Pek Bilgim Yok, Hangi IP'leri Rezerve Edebiliyorum Veya Hakkında Detaylı Bilgi Alabiliyorum, Sistem Nasıl İşliyor?
  3. Sunucu Kiraladığımda Başka Sunucunun(Yine Oyunyöneticisi İçerisinde) TS3 Sunucusunu Kullanabiliyor muyum? (Anlaşmam Halinde)
  4. Profesyonel Sunucular Haricinde Yönlendirme Alınabiliyor mu, Fiyatı Nedir?
  5. İlk Kaç IP Pro Olmak Zorunda, Doluluk Halinde İstisna Durumlar Olabiliyor mu?
  6. Güvenilir Kullanıcılara FTP Sisteminde Ayrıcalık Verilebiliyor mu?
Sorma Nedenlerimi de Şu Şekilde Açıklamak İsterim

• Hem Bütçeme Uygun Hem de Doluluk Oranımı Çok Hızlı Yakalayabileceğim Bir Sunucu Kiralamak İstiyorum.
  • Hangi Sunucuları Ne Zaman ve Ne Şekilde Rezerve Edebileceğim, Harcayacağım Vakit Nedir, Hesap Etmek İstiyorum.
  • Ünversite Öğrencisi Olduğum İçin TS Sunucusuna da Ayriyetten Para Harcayabilecek Bir Bütçem Bulunmuyor, Webdiyo TS'sini veya Başka Bir OYT Sunucusuna Bağlamayı Düşünüyorum
  • Bunu Daha Çok İlerisine Yatırım Yapabilmek İçin Hakkında Bilgi Almak İstiyorum
  • Modumun Tutması Durumunda Ön IP'lere Çıkma Gibi Bir Düşüncem Oluşursa Diye Sormak İstedim.
  • Modun Okuma ve Yazma Kullanan Vault & Yapılandırma Defteri Kullanan Eklentilerini Doğrudan Kurmak ve AMXMODX Klasörüne Doğrudan Müdahale Edebilmek İstiyorum.

Not: 3. ve 6. Maddelere Verilecek Cevaplar Burada Fikirlerimin Temelini Oluşturacaktır.

Güvenilirlik Düzeyimi de Şu Şekilde Açıklayabilirim:

CSYardim Forumunda 3 Ay Moderatör Olarak Yerimi Aldım, Emir'in(MawiLarq) Foruma Davet Etmesi Üzerine Buraya Geldim, 2 Ay Boyunca Moderatörlük Yaptıktan Sonra Sınava Hazırlanmam Nedeniyle Onursal Üye Olarak Forumdan Çekildim, Tam 1 Sene Sonra Foruma Yeniden Geldim ve Şuan Moderatör Olarak Devam Ediyorum. Bunların Öncesinde Forum Yöneticilerinden DNS (Alperen Bey) İle BurdaOyna Hosting Firmasında Çalıştım, Sunucu Anafor Dosyalarını ve Panel Eklentilerini Ayarladım. Detaylı Bilgi İçin BurdaOyna Detaylı Bilgi Linkine Tıklayabilirsiniz. Firmanın Alan Değiştirerek VDS & VPS İşine Girmesi Nedeniyle ServerVadisi Hosting Firmasının Anafor Dosyaları & Panel Düzeni ve Destek Sistemiyle İlgilendim. Firmanın Uzun Süreli Saldırılar Alması Kapanmasına Neden Oldu. Çalıştığım ve Bünyesinde Rol Aldığım Herkesi, Hatta Forumdaki Çoğu Kişiyi Referansım Olarak Gösterebilirim. Güvenilir Bir Kişi Olduğumu Düşünüyorum.

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

Son Düzenleme: 10-12-2018, Saat: 00:33, Düzenleyen: RuHSuZ.
Farklı ts3 kullanılabiliyor.

Yanı zorunluluk yok.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Son Düzenleme: 10-12-2018, Saat: 00:43, Düzenleyen: .CrosS*.
1.ilk 30 ip 150 tl sirayla aliniyor ve jailin ilk 10 ipsi de 150 oda sirali epey sira var. Onun disinda 31-99 arasi veya 39-99 arasi 70 tl

2. 1. De anlattım zaten soyle paranı ödüyorsun sırada bekliyorsun o ip 2 senedemi 3 senedemi gelir orasi belli olmaz
3. Farkli ts kullanılabiliyorsun.
4.ilk 30 ip de yön hizmeti var sadece
5.ilk 30 ip pro zorunlu
6.suanda webftp kimsede yok

1. Soruna ek *IP aralığı 95.173.173.31 - 95.173.173.60 arası 30+2 zorunlu ve aylik 70TL dir.

Ben 30-60 IP'leri Arasına Rezerve Basmak İstiyorum, Hangisi İlk Düşerse Onun Verilmesini İstiyorum, Böyle Bir Şansım Var mı Yoksa İllaki IP Seçmem Gerekiyor mu?

Son Düzenleme: 10-12-2018, Saat: 00:49, Düzenleyen: .CrosS*.
Onlar icin normalde sıra yok ilk kapan alır.Birde 30-50 arası zor düşüyor o sıkıntı 50-90 arası her ay düşüyor neredeyse

Ticket = destek.oyna.la adreslerinden iletişim kur egerki 30-50 ipleri icin uzun zaman verirlerse 30 99 arasi iplere gecebilirsin.

100-120 arasi 150 lira
120-ve üstü 110 lira
Geri kalan 173 lü ip ler 70 lira

Union CSGO Mode
bu sorularınızı bize destek sisteminden sorarsanız daha kesin olarak bilgi alırsınız Gülücük arkadaşlar cevap vermişler zaten.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Aklıma takılan bir soru , Neden? MawiLarq 3 510 08-12-2018, Saat: 13:52
Son Yorum: muh4mmed

Task