Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Ahşap Sandık

Konu

#1
Bir ürünün taşınması için gerekli olan şey doğru paketleme ve lojistik sürecidir. Eskiden daha basit yöntemler denenerek yapılıyor olsa da son yıllarda lojistik sektöründeki gelişim bunu açık bir şekilde gösterebilmiştir. Ahşap sandık içine konulan ürünün bozulmadan ve zarar görmeden taşınmasını sağlarken avantajlarının yanı sıra dezavantajları da vardır. Örneğin taşınmasını istediğiniz ürün küçük bile olsa ahşap sandığın kendi ağırlığı taşıma işlemini daha zor bir hale de dönüştürebilir. Bunun için taşınacak ürünün özelliğine göre nasıl paketleme yapılması gerektiğine karar vermek gereklidir. Eskiden ahşap sandıklar içerisinde taşınan eşyalar artık ahşabın dışındaki alternatiflerle de taşınabilmektedir. Örneğin petek paneller sayesinde hem taşıma daha hafif hale getirilmiş hem de daha ekonomik olmuştur. Ancak taşıyacağınız malzemenin özelliğine göre her zaman kartondan taşıma seçeneklerini kullanabilmeniz söz konusu değildir.
Geami Wrappak
Bazı eşyalar küçükte olsa çok ağır olabilir. Dolayısıyla bu paneller sağlam da olsa içerisine konulacak ağır bir yükü kaldırmaya da yeterli olmayabilir. Mesela Geami Wrappak gemicilikte tercih edilmesi gereken bir yöntemdir. Bu sayede suyla temas edildiğinde bile sorun yaşamanız söz konusu olmayacaktır. Eğer uzun bir yolculuk geçirmesi gereken bir ürünü göndermek istiyorsanız mutlaka seçiminizi ona göre belirlemeniz gerekecektir.
Kısacası ahşap sandıklar transfer işleminde geçmişten günümüze kadar her daim kullanılmaya devam etmektedir.  Modası hiç geçmeyen ahşap sandıkların en dayanıklı olması da çok önemlidir.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Prodor | Yangına Dayanıklı Ahşap Kapılar nullsix 0 45 15-12-2023, Saat: 21:54
Son Yorum: nullsix
Ahşap Saksı Fiyatları ve Modelleri tourniers 0 46 26-06-2023, Saat: 18:32
Son Yorum: tourniers
Köseoğlu Ahşap Dekorasyon Rize nullsix 0 51 30-01-2023, Saat: 17:18
Son Yorum: nullsix
Ahşap Ev Modelleri Firması 3ceviz tourniers 0 42 28-12-2022, Saat: 15:54
Son Yorum: tourniers
Uygun Ahşap firmarehberi13 0 54 03-11-2022, Saat: 21:41
Son Yorum: firmarehberi13

Task