Merhaba, Bizim serverimizde ücretsiz adminlik sistemi bulunuyor.Bende ücretsiz adminler ve yöneticiler birbirinden ayırt edilebilsin diye böyle bir plugin isteğinde bulunuyorum.Daha önce böyle bir plugine rastlamadım o yüzden konu açıyorum yardımcı olursanız sevinirim
-UNDERGRAND JAİLBREAK- [95.173.174.13]
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Forumda mevcut
Son Düzenleme: 28-06-2017, Saat: 23:41, Düzenleyen: BraveMan.
Kb şimdi anladım
Son Düzenleme: 29-06-2017, Saat: 00:26, Düzenleyen: XaRex.
Yetkiler.
Model İsimleri.
Burdan Değiştirebilirsin.
Buyur.
Dener misin ?
PHP Kod:
#define YETKI_1 ADMIN_SLAY
#define YETKI_2 ADMIN_CHAT
#define YETKI_3 ADMIN_RESERVATION
#define YETKI_4 ADMIN_RCON
PHP Kod:
precache_model("models/player/YETKI_1/YETKI_1.mdl") // Burdaki YETKI_1 İsmini Değiştirirsen 35'inci satırdaki YETKI_1 Değiştirmelisin.
precache_model("models/player/YETKI_2/YETKI_2.mdl") // Burdaki YETKI_2 İsmini Değiştirirsen 46'daki satırdaki YETKI_2 Değiştirmelisin.
precache_model("models/player/YETKI_3/YETKI_3.mdl") // Burdaki YETKI_3 İsmini Değiştirirsen 61'inci satırdaki YETKI_3 Değiştirmelisin.
precache_model("models/player/YETKI_4/YETKI_4.mdl") // Burdaki YETKI_4 İsmini Değiştirirsen 72'inci satırdaki YETKI_4 Değiştirmelisin.
Buyur.
Dener misin ?
- Naber müdür
Hocam kurucumuz şuanda açık değil o yüzden deneyemiyorum yarın olup olmadığını söylerim
tamam.
- Naber müdür
Helal Olsun Vallaha Reset_HUD ve Model Resetleyip Değiştirmeyi Ben de Arıyordum. Eklentiden Adam Akıllı Anladım.
Biohazard Modda Mağlumunuz Zombi Modeliyle İnsan Modeli İç İçe Geçiyor.
Konu Çözülürse Belirtin.
Biohazard Modda Mağlumunuz Zombi Modeliyle İnsan Modeli İç İçe Geçiyor.
Konu Çözülürse Belirtin.
Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa
Konu Kilitlenip çöpe taşındı
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Jailbreak ıçın T Model Cüce Modeli Varmı | YagizLoL_ | 1 | 219 |
14-09-2020, Saat: 10:28 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Admin cp verdiğinde cıkan yazı | MoruQ* | 1 | 295 |
14-12-2019, Saat: 16:53 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Model İstek | Kırmızı_BeyazTR | 1 | 350 |
12-12-2019, Saat: 07:15 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Kişi Özel Model | kerem123 | 1 | 291 |
30-11-2019, Saat: 11:58 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Admin Kendine Cephane Paketi Verdiğinde Alta Yazan Yazı | MoruqBey | 5 | 342 |
28-11-2019, Saat: 20:12 Son Yorum: By.KinG |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi