Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | admin model

Konu

Merhaba arkadaşlar csdurağının kendi model değiştirme pluginini kullanıyorum ( standart player models ) , aynı şekilde standart admin model pluginini kullanıyorum fakat şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. 

Oyuncu modelleri aktif olduğunda admin modeli çalışmıyor, oyuncu modellerini kapattığım zaman sorunsuz aktif oluyor. ( yükleme yapıyor plugin sorunsuz kuruludur )

Plugins.inide sırayla birini üste birine alta aldım kaydettim denedim öylede farketmedi.

Configs / map klasöründede denedim aynı olayı ordada bir değişiklik göstermedi.

Tek bildiğim ikisinden birini açmak veya kapatmak ikisinide aynı anda aktif edemiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Eger kullandiign user ve admin modellerini atarsab sana bi eklenti yazabilirim.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Jailbreak ıçın T Model Cüce Modeli Varmı YagizLoL_ 1 221 14-09-2020, Saat: 10:28
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Admin cp verdiğinde cıkan yazı MoruQ* 1 298 14-12-2019, Saat: 16:53
Silinmiş Konu   | Model İstek Kırmızı_BeyazTR 1 351 12-12-2019, Saat: 07:15
Silinmiş Konu   | Kişi Özel Model kerem123 1 295 30-11-2019, Saat: 11:58
Silinmiş Konu   | Admin Kendine Cephane Paketi Verdiğinde Alta Yazan Yazı MoruqBey 5 356 28-11-2019, Saat: 20:12

Task