Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | /admin [ Gizleme ]

Konu

Son Düzenleme: 12-12-2017, Saat: 18:38, Düzenleyen: cebo00.

Son Düzenleme: 12-12-2017, Saat: 18:36, Düzenleyen: cebo00.
Hayır hocam 1.6 ben /admin yazınca görünebilirliğini kapattım ancak burdan bir mesaj vermek istiyorum ?

Nasıl Yani Gülmekten Ölüyorum

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Arkadaş /admin yazildiginda chatten yazı geçsin istiyor. Arkadaslar ilgilenecektir.

"Always bear in mind that your own resolution to succeed is more important than any other."
Abraham Lincoln
Varolan bu yazı üzerinde değişiklik yapmak istiyorum yani orada Adminler gizlidir! yazmasini istiyorum

Amxx Süperi Editle

Eywallah Saol
+REP

Aşağıda vereceğim cvar komutunu 0 olarak ayarlarsan "/admin" pasif olacaktır. Ha diyorsan ben orayı değiştirmek istiyorum @!berk!'in dediği gibi onu amx super içerisinden yapmalısın.

PHP Kod:
amx_admin_check 0 Pasif 1 Aktif 

"Always bear in mind that your own resolution to succeed is more important than any other."
Abraham Lincoln
amx_super.sma adlı dosyanın icine girdim CTRL+F aradığım yazıyı yazdım çıkmadı?

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Admin cp verdiğinde cıkan yazı MoruQ* 1 295 14-12-2019, Saat: 16:53
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Admin Kendine Cephane Paketi Verdiğinde Alta Yazan Yazı MoruqBey 5 342 28-11-2019, Saat: 20:12
Silinmiş Konu   | Admin Ayıcık Modeli sma Modelli atarsanız Sevinirim ! rangerlan54q 3 267 08-11-2019, Saat: 11:33
Silinmiş Konu   | Admin Screen Shot [Ekran Görüntüsü] Alma Eklentisi debr1s42 3 327 17-10-2019, Saat: 20:51
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | sekmeme admin eklentisi Turkuaz 1 324 02-10-2019, Saat: 19:03
Son Yorum: Smash

Task