Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

adidas adizero Kuumat diilit

Konu

#1
Tuleva adidas Consortium Pure Enhance Primeknit Grey sisältää viimeisimmät teknologiainnovaatiot. Mielestämme tämä uguale näyttää hyvältä tyylikkäässä harmaassa ja punaisessa värissä. Uguale on kehitetty edistyneellä työkalurungolla, joka sisältää tuotemerkin uusimman suorituskykyominaisuuden lisäämisen innovaation. Ei ole sukkasuojusta, jonka avulla käyttäjä pystyy seisomaan suoraan tehostepehmusteella, mikä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja reagoivuuden jalkojen alla. Toinen vaikuttava suorituskykyetu on yllättävän kevyt Primeknit-päällinen, joka on valmistettu yhdistämällä tiukat ja avoimet neulotut yksityiskohdat. adidas pulseboost verkossa Tämä tekee kengästä, joka on erittäin vahva, tarjoaa hyvän tuuletuksen jalkaan ja näyttää hyvältä tässä ristikkäisessä kuviossa.

[Resim: Issue-10.jpg]

UNDEFEATEDin ja adidaksen uuden jalkakapselin, joka on paljastettu osana yhteistyöhakemustaan, LA-pohjainen tuotemerkki näkee kaksi urheilullisesti vaikuttavaa siluettia. Väitetysti pakkauksen erottuva lenkkari in yhteinen UltraBOOST, joka in mustaa tai valkoista ja jossa on näkyvä UNDEFEATED-painatus sekä tyypillisiä elementtejä siluetista, kuten Primeknit-ylempi, BOOST-välipohja ja Continental Rubber-ulkopohja. adidas adizero Kuumat diilit Pakkaus in adizero adios 3, jossa UNDEFEATED laittaa oman pyörän juoksijalle. Tennari on verkko- ja synteettistä mokkaa, ja sitä on saatavana kahtena eri väreinä, mustalla ja naamioituvalla versiolla, jossa in UNDEFEATED-painatus.

Donovan Mitchell ja BODYARMOR Sports Drink ovat ryhtyneet uuteen, yksinomaiseen yhteistyöhön Adidaksen kanssa. Rajoitettu vain 100 pariin, tässä in virallinen katsaus BODYARMOR back button adidas D. O. In. Numero # 2 . BODYARMOR x adidas D. A. N. Numero 2 tulee pukeutuneena väreihin, jotka in innoittanut Donovanin suosikki BODYARMOR Sports Drink -romu, Warm Punch. fisportsnew.com Siluetti edustaa Donovan Mitchellin ”Determination Over Negativity” -ajattelua, kun hän pyrkii edelleen olemaan väline positiivisten häiriöiden saamiseksi tuomioistuimessa ja yhteisöissä eri puolilla maata. DON Issue 2 sisältää osana Donovanin Adidaksen allekirjoitusjalkineiden toista versiota BOUNCE-välipohjan palautettua tekniikkaa.

Asics DynaFlyte -sovelluksen neljäs iterointi saa vaatimattoman päivityksen: uudistettu, valmistettu verkkovarsi, joka Asicsin mukaan tarjoaa lukituksen keskijalkaan. Tämä tiukkuus ei näyttänyt häiritsevän leveäjalkaisia testaajia, mutta varvaslaatikko aiheutti hieronnan. "Vaikka en pitäisikään jalkojani leveinä, tunsin, että olisin voinut käyttää laajempaa kenkää", yksi sanoi. mene tänne Ja kieli, vaikkakin pehmeä, in ehkä liian leveä ja menee päällekkäin kengän yläsilmän kanssa, mikä sai sen painumaan joidenkin testaajien nilkoihin. Toiseksi korkeimman silmukan käyttö aiheutti toisen ongelman; huomasimme, että nauhoitus ei ollut tarpeeksi korkea varmistamaan kantapään turvallista istuvuutta.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Adidas UltraBoost férfiak Elliott379 0 25 24-06-2022, Saat: 09:35
Son Yorum: Elliott379
Adidas Stan Smith Goedkoop Elliott379 0 34 24-06-2022, Saat: 09:30
Son Yorum: Elliott379
Adidas Forum Scontate Elliott379 0 35 24-06-2022, Saat: 09:23
Son Yorum: Elliott379
Adidas EQT Neu Terrye247 0 45 28-12-2021, Saat: 11:51
Son Yorum: Terrye247
Adidas Stan Smith Venta Terrye247 0 54 28-12-2021, Saat: 11:24
Son Yorum: Terrye247

Task