Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Adeletsizlik

Konu

tüm dünyada, farklı boyutlarda, hayatın her anında hissedilebilmesi anlık olan, hayatın en yalın ve en kötü gerçeği...

örnek; hareketli bir ülkenin iki köprülü büyük şehrinde yaşıyorsanız, sabahları da işe otobüsle gidiyorsunuz, kafanızı camdan dışarı çevirdiğinizde görebileceğiniz bir olgudur bu... 

yollarda başlar adaletsizlik, kimisi bmw'sinde tek başınadır... uno'sunda tek başına giden insana,adama göre şanslıdır... ama ikiside 4 boş koltukla gider yolda.. kimisi sizin gibi servistedir.. oturarak etrafı izliyordur.. kimisi ise belediye otobüsünde ayakta, üşeyeceğim diye giydiği kıyafet,kabanın altında, balık istif düzeninde gitmektedir gideceği yere.. adaletsizlik işte tam olarak bunların hepsidir.. aslında hepsi insandır...

Bunu sözlüğe yazaydın keşke Gülmekten Ölüyorum

(30-08-2019, Saat: 12:10)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunu sözlüğe yazaydın keşke Gülmekten Ölüyorum
sözlüğe yazabiliyormuyuz Gülmekten Ölüyorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task