Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Acil Yardım Lütfen Bakın Konuya Konuya

Konu

Ben Servere Jbmenu Plugini Yaptım Herşeyi Yaptım Ctmenununde Herşeyini Yapıodum Sma Dosyasını Panele  attım Şu Hatayı Verdi Ctmenunun

//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RehaReiz_YibasiCTMenu_V1.sma(2435) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RehaReiz_YibasiCTMenu_V1.sma(2443) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RehaReiz_YibasiCTMenu_V1.sma(3506) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RehaReiz_YibasiCTMenu_V1.sma(4987) : warning 217: loose indentation

Ve Sma Dosyasınıda Atıorum Hic Bi Hata Yapmadım Ve Bu Hatayı Verıor Dier CtMenulerıde Denedım Onlarda Olmuo Editlemedende Attım Olmuo 
Yardım Edermisiniz Atıorum Sma yı CsDuragı Panelım Bu Arada

https://www.dosya.tc/server20/bophhc/Jas...u.rar.html  << Arkadaşlar Burada

Doğru Yaptıgıma Kesınlıkle Emınım Smayı Plugin Eklentı Yukleye Attım Plugins.iniden Kaydettim Sound Dosyalarını Modellerı Dogru Yere Attım Ama Hatayı Cozemedım Smayı Düzeltip Bana Atabilirmisiniz Lutfen Kuriyim

Sorunum Cozulmedı Lutfen Bakın

Dosya tc yasak.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | SERVERİM İÇİN TS3'E BANNER YAPACAK? (ACİL) naspeca75 1 326 18-09-2020, Saat: 15:33
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | Steam , Whatsapp icon yardım Brs.16 3 397 18-09-2020, Saat: 14:50
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | [yardım] CS 1.6 THOOK MelihCetinn 1 190 14-09-2020, Saat: 10:28
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | ACİL bbmenu ve class menu lazım yapana kurucu vericem enesbaba123 1 276 06-07-2020, Saat: 23:51
Silinmiş Konu   | Eklenti Edit (Acil) theWinter 2 319 13-01-2020, Saat: 18:32

Task