Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

A1 Eğitim Sertifikası Almak İsteyenler?

Konu

#1
İngilizce dil eğitiminde 30 yılı aşkın uzmanlığımız var. Uzmanlar tarafından tasarlanan çevrimiçi İngilizce sınıflarımız ve İngilizce kursu ile ingilizce iletişim becerilerinizi geliştirmeniz için güvenli ve kapsayıcı bir öğrenme topluluğu sağlar.

Aile Birleşimi Vizesi ve Almanca sınavları konusunda uzun yıllar tecrübeye sahip, deneyimli ve uzman kadrosu ve altyapısıyla A1 Almanca sınavlarına yönelik eğitim hizmeti sunmaktadır. Almanya’da yaşamlarına aileleriyle birlikte devam etmek isteyen vatandaşlarımızdan vize başvuruları sırasında dil yeterlilik sertifikası talep edilir. Kişinin gidiş amacına göre düzeyi belirlenen dil sertifikalarını Elbim’den alabilirsiniz.

Almanya Aile Birleşimi vizesi sayesinde sizde ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte yurtdışında yaşama imkanına sahip olabilirsiniz. Almanca A1 Sertifikası almak istiyorsanız doğru adrestesiniz demektir. A1 vizesi ile gittiğiniz ülkeden de online eğitimleri sayesinde kendinizi geliştirmeye devam edebilir ve aldığınız eğitim sayesinde bulunduğunuz ülkede sınava girebilir, oturum alabilirsiniz. 

A1 İngilizce Kursu ile İngiltere Aile Birleşimi vizesi alarak tüm dünyada geçerli olan Elbim A1 vize sınav merkezi sayesinde sizde zamanınızı ve paranızı boşa harcamamış olursunuz.

Elbim’in yoğun Almanca kursu, Almanya'da yaşamanın temel dil engelleri ve zorlukları konusunda size rehberlik edecek deneyimli bir öğretmen tarafından verilmektedir. Kursun sonunda, yeni öğrenilen dilde basit günlük konuşmalar yapabilecek dereceye ulaşmış olacaksınız.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Türkiye'de Emlak Satın Almak inurdemirelseo 0 31 02-09-2024, Saat: 22:22
Son Yorum: inurdemirelseo
İzmir’de Hukuki Destek Hizmetleri Almak seohaberleri 0 36 13-08-2024, Saat: 18:40
Son Yorum: seohaberleri
Almanya'da Eğitim ve Kariyer İmkanları: UNİALMANYA'nın Rehberliğiyle Başarıya Ulaşın Kenan06 0 34 03-08-2024, Saat: 12:25
Son Yorum: Kenan06
Mavi Maya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kenan06 0 55 15-07-2024, Saat: 12:46
Son Yorum: Kenan06
eğitim inurdemirelseo 0 44 08-07-2024, Saat: 22:54
Son Yorum: inurdemirelseo

Task