Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

95.173.173.101

Konu

Ne zaman açılıyor ulen

1.Nesil yazar
bekledik durduk ve sonunda 101 ip açıldı. hayırlı olsun daha nice yerlere gelmeniz dileğimle Gülücük

101'in açılması güzel oldu

Eğri oturup doğru konuşulması gerekilirse servere daha yeni katıldım, geldiğimde çok iyi karşılandım adminler ve kurucu çok cana yakın davrandı.
Eğer ki aile ortamı istiyorsanız buyrun gelim derim Gülücük

37.59.65.44 TS İP buyRun GELİN Pѕycнoѕocιαl gαмιηg ~ נαιℓвяєαк [ 95.173.173.101 ]

Ölü yatırım bence.Eski klanlar harici yeni gelen nesil 1-2 ay kapatıp gidecek.101'i keşke cs 1.6 nin bitmeden önceki zamanlarında kiralaydın.Neyse hayırlısı olsun.Yeni isimler görmek güzel...

İletişim : 
GSM : 0507 189 4173
TS3 : TS3.HEALDROPNETWORK.COM
[Resim: https://i.hizliresim.com/RgZYkj.png]
(11-11-2019, Saat: 15:45)HealDrop | Gaming Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ölü yatırım bence.Eski klanlar harici yeni gelen nesil 1-2 ay kapatıp gidecek.101'i keşke cs 1.6 nin bitmeden önceki zamanlarında kiralaydın.Neyse hayırlısı olsun.Yeni isimler görmek güzel...
Sıra daha yeni gelmiş dostum bence ölü yatırım degil cs bitmedi pro oynayanlar olduğu sürece biteceğini sanmıyorum..

(11-11-2019, Saat: 16:15)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2019, Saat: 15:45)HealDrop | Gaming Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ölü yatırım bence.Eski klanlar harici yeni gelen nesil 1-2 ay kapatıp gidecek.101'i keşke cs 1.6 nin bitmeden önceki zamanlarında kiralaydın.Neyse hayırlısı olsun.Yeni isimler görmek güzel...
Sıra daha yeni gelmiş dostum bence ölü yatırım degil cs bitmedi pro oynayanlar olduğu sürece biteceğini sanmıyorum..
pro modlar kolay kolay bitmez dediği gibi arkadaşın cs 1.6 hiç bitmez bence çünkü euro dolar kuru olmadığından daha iyi sistemli pcler alamıyorlar
o yüzden kolay kolay bitceği sanmıyorum bitersede herkes sıkılırsa sunucular çok düşük orana geldimi biter.

boşa para vermiş Gülmekten Ölüyorum

(12-11-2019, Saat: 14:14)yuceserhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: boşa para vermiş Gülmekten Ölüyorum
Neden?

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task