Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

+4000 ' üye Etkinliği ( DNS / REP Etkinliği )

Konu

Son Düzenleme: 15-06-2017, Saat: 18:52, Düzenleyen: MawiLarq.
Merhaba Arkadaşlar Her 1000 üye geldiğinde böyle bir etkinlik düzenliyoruz
Aramıza Katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.
#ŞimdiDahaHırslıyız ! #YıkılmadıkYıkılmayız

Rep Etkinliği ;
Geçen Aylarda Yaptığımız Etkinliğin Aynısıdır +200 Takipçili Sosyal Medyalı Hesabınızdan Bu Linkteki Gibi Gönderi Paylaşmalısınız
Ancak Resim Şart Her Paylaştığınız +200 Takipçili yani beğenili Sayfa İçin +20 REP Alıcaksınız Örneğin Benim : xxx Gaming Diye ' Sayfam Var Burda Reklamı Paylaştım +20 Repimi aldım Sonrasında yyy Gaming 'dede Paylaştım Burdanda 20 REP Alabilirsiniz.
Etkinlik Bitiş Süresi ( 29.05.2017 )
Counter Strike 1.6 Etkinliği ;
Team Speak 3 Adresinizde Toplantı Gününde CSAilesi.COM Hakkında Tanıtım Yapın Siz Kazanın !
Özel Üye Yetkisi Kazanabilirsiniz .
Sponsorumuz Olarak Seçilebilirsiniz. 

( Gerekli Bilgiler & Katılım İçin Yapmanız Gerekenler & İletişim )

Bir Etkinliğe Katıldınız Örneğin Rep Etkinliğine Katıldınız Bunu Bu Gönderinin Altına @ MawiLarq ' diye etiketliyerek Attığınız Reklamın Linkini atarak Bildirebilirsiniz. Doğrulandığında Repiniz Teslim Edilir.
Counter Strike 1.6 Etkinliğindeki Şartları Yapmadan Önce Bu Üyeye Toplantı Gününüzü Toplantı Saatinizi Atınız ve İncelenmeye Gelicektir . Durum Değerlendirildek Sonra Ödülleriniz Teslim Edilcektir

Para Ödüllü Kalıcı Etkinlik 

Arkadaşlar CSAilesi.COM Ekibi Olarak Kazançlarımızı Cebe atıyorduk ve bunun Yanlış Olduğunu Fark Ettim Bu Yüzden Bu Gönderiden Sonra ! Kaliteli +50 Konu Paylaşan Arkaşlara Ücret Verilcektir Bu Detay Üstte Anlatılmıştır.

Team Speak 3 Yönlendirme Etkinliği , Ücretsiz Şartsız Katılımın Olduğu Etkinliğe Katılmak İçin
Gönderinin Altına 
Team Speak 3 IP Adresinizi atınız . Ardından İstediğiniz DNS Yi atınız Ancak İçinde CSAilesi.COM olması Şart Durumdadir.
( Bu Etkinlik Sadece  OyunYoneticisi  , Oynucaz Sunucuları İçin Geçerlidir ! )

Son Düzenleme: 18-05-2017, Saat: 21:38, Düzenleyen: STudio HuLk.
Sağolasın .. #SPR.ÜYE.ETKNLK

İLETİŞİM : FACEBOOK TIKLA
#SPR.ÜYE.ETKNLK

#SPR.ÜYE.ETKNLK

#SPR.ÜYE.ETKNLK

| Facebook |                                  | Instagram | 
#TS3.DNS.Ödülü

#SPR.ÜYE.ETKNLK

Son Düzenleme: 19-05-2017, Saat: 00:41, Düzenleyen: PerseuS*.
#SPR.ÜYE.ETKNLK

#TS3.DNS.Ödülü

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Etkinlik   | Tuttu - Tutmadı Etkinliği kaancilek71 0 192 07-10-2020, Saat: 16:37
Son Yorum: kaancilek71
Logo,Banner,PP Etkinliği MuhammeDesiqn 0 279 24-08-2019, Saat: 20:36
Son Yorum: MuhammeDesiqn
Soru-Cevap Etkinligi TheFlash 10 539 09-07-2019, Saat: 12:23
Son Yorum: TheFlash
BÜYÜK TASARIM ETKİNLİĞİ MuhammeDesiqn 4 332 05-07-2019, Saat: 14:39
Son Yorum: MuhammeDesiqn
Etkinlik   | 3 Adet Logo Etkinliği MuhammeDesiqn 2 314 11-05-2019, Saat: 12:44
Son Yorum: Aconyonn

Task