Merhaba Arkadaşlar Her 1000 üye geldiğinde böyle bir etkinlik düzenliyoruz
Aramıza Katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.
#ŞimdiDahaHırslıyız ! #YıkılmadıkYıkılmayız
Rep Etkinliği ;
Geçen Aylarda Yaptığımız Etkinliğin Aynısıdır +200 Takipçili Sosyal Medyalı Hesabınızdan Bu Linkteki Gibi Gönderi Paylaşmalısınız
Ancak Resim Şart Her Paylaştığınız +200 Takipçili yani beğenili Sayfa İçin +20 REP Alıcaksınız Örneğin Benim : xxx Gaming Diye ' Sayfam Var Burda Reklamı Paylaştım +20 Repimi aldım Sonrasında yyy Gaming 'dede Paylaştım Burdanda 20 REP Alabilirsiniz.
Etkinlik Bitiş Süresi ( 29.05.2017 )
Counter Strike 1.6 Etkinliği ;
Team Speak 3 Adresinizde Toplantı Gününde CSAilesi.COM Hakkında Tanıtım Yapın Siz Kazanın !
Özel Üye Yetkisi Kazanabilirsiniz .
Sponsorumuz Olarak Seçilebilirsiniz.
( Gerekli Bilgiler & Katılım İçin Yapmanız Gerekenler & İletişim )
Bir Etkinliğe Katıldınız Örneğin Rep Etkinliğine Katıldınız Bunu Bu Gönderinin Altına @ MawiLarq ' diye etiketliyerek Attığınız Reklamın Linkini atarak Bildirebilirsiniz. Doğrulandığında Repiniz Teslim Edilir.
Counter Strike 1.6 Etkinliğindeki Şartları Yapmadan Önce Bu Üyeye Toplantı Gününüzü Toplantı Saatinizi Atınız ve İncelenmeye Gelicektir . Durum Değerlendirildek Sonra Ödülleriniz Teslim Edilcektir
Para Ödüllü Kalıcı Etkinlik
Arkadaşlar CSAilesi.COM Ekibi Olarak Kazançlarımızı Cebe atıyorduk ve bunun Yanlış Olduğunu Fark Ettim Bu Yüzden Bu Gönderiden Sonra ! Kaliteli +50 Konu Paylaşan Arkaşlara Ücret Verilcektir Bu Detay Üstte Anlatılmıştır.
Team Speak 3 Yönlendirme Etkinliği , Ücretsiz Şartsız Katılımın Olduğu Etkinliğe Katılmak İçin
Gönderinin Altına
Team Speak 3 IP Adresinizi atınız . Ardından İstediğiniz DNS Yi atınız Ancak İçinde CSAilesi.COM olması Şart Durumdadir.
( Bu Etkinlik Sadece OyunYoneticisi , Oynucaz Sunucuları İçin Geçerlidir ! )