İstediğim Çalışma : 3d özel logo
İstediğim Renkler : Turuncu, Mavi, Turkuaz, Kırmızı 4 renkten birisi
Ozel Olarak : Üste klan Harfleri yani BF alta isim tarzi yazılacak bugun demirhanin yaptiklari.gayet hostu benzer çalışmaya link koyacağım zaten
Benzer Çalışma : https://forum.webdiyo.com/konu-klan-logo...#pid206616 bu linkten bakabilirsiniz demirhanin ilk yaptigi iki farkli logo gibi bir ozel harf birde attigi ilk örnekteki gibi
Eklemek Istedikleriniz : BF yazılacak BraveFriends yazacak üstteki ornek linkten baktığınızda BraveFriends Altina Oyun Hizmetleri yazisi eklenirse guzel olur.
Resim Boyutu : Logo & Facebook Profil fotoğraf gibi yerlerde kullanılacak ona göre.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
dünden daha iyi olmaktır..
Çalışma yapılırda , şimdi eğer facebook gibi bir veya benzer platformda profil olarak kullanacaksanız transparan mı yapayım nasıl isteniyor çalışma tam anlayamadım . @Phoenix
Şöyle ozetleyim, boyutu facebook profil logo boyutu dediğim gibi de bu logoyu uzun ömürlü eğer istediğim gibi olursa kullanma taraftariyim bannerlerde afişlerde vs. vs. Kafan da güzel birşey tasarlayıp kurgulayip yapip atarsan zaten eksikleri vs. Söylerim senin hayal gücüne biraktim demirhan
İlgilenicem .
Sağlam bir çalışma oldu , çalışmalar herkese farklı yapılıyor hazır psd kaydedili değil yani . Logoyu anlamazsan B Soldaki harftir , sağdaki harf F 'dir . Yukardan bakarsan anlarsın . Ayrıca bir konuda sadece bir istekte bulunulabilir 2 gün geçtikten sonra bu logoyu açacağın konuda belirtirsen facebook profil çalışmanı da yapabiliriz .
Aslında güzel olmuş ancak ki belirttiğim renkler haricinde ve de F uyumsuz durmuş BF yan yana olursa gayet iyi olur. bilgilendirme için de teşekkürler.
Uyumsuzluk yok orda , bunun haricinde ben bu logo haricinde düzenleme yapamam . Çalışma 3d bir çalışma renk uyumsuzluğu çok bariz ortaya çıkar ancak bazı renkler vardır ki bunlar göz önüne çarpmaz aksi taktirde diğer renkler bu çalışma üzerinde dengesizlik oluşturur . Ayırca yan yana direk BF olarak yazdığım bir çalışma direk logo olmaz benim için . Bu çalışmada emek var yarım saati aşkın bir sürede yaptım bu çalışmayı sadece yazıp rengini değiştirmedim . Eğer şayet sen bu tarz bir çalışma istersen Muhammed'i etiketlerim yapar . Bu tarz çalışmaları da nadir ortaya çıkarırım bilgin olsun . İyi forumlar ..
Beni çok yanlış anladin belli. Sen oraya paintten bf yazıp sallasan bile emek var diye sana ve çalışmana saygi duyarim ki şuanda da duyduğum gibi sadece yaptırmak istediğim logoyu uzun yillar kullanmak istediğim için dedim, uğraştigin için teşekkür ederim çok sağol ancak ki kafamdaki tam olarak bu değil buna yakın ama bu değil. Olmadi bir muhammed de bakarsan çok sevinirim seninde ellerine sağlık sağolasın ?
Zevkler , renkler tartışılmaz . Yaptığım çalışma gayet hoşdu beğeneceğini düşünürek paylaştım . "Logo çalışmaları" zaten eğer tam logoysa anlaşılması zor ve geniş bir hayal gücü ister bu nettir kimse benle bunu tartışamaz . Ben burda seni ne rencide ediyorum ne de beğenmediğini umuyorum sende yanlış anlama kardeşim benim sıkıntı yok . 3d çalışma belirttiğin renkleri denedim ancak uyumsuzluk olduğu için bu renkleri kullandım . İyi forumlar tekrardan .
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | Steam Avatar logo | numankaya | 3 | 610 |
18-09-2020, Saat: 12:34 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Logo | BugraBey43 | 18 | 986 |
18-09-2020, Saat: 11:51 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Logo İsteğim | selamlarr | 17 | 815 |
09-12-2019, Saat: 21:23 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Çözüldü | Logo Maskot İsteği | Celebii | 7 | 604 |