Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

1500-2000 Tl Telefon Önerisi

Konu

Arkadaşlar öncelikle söyliyim ki dün p smart 2019 aldım 2 gündür kullanıyorum süper telefon şimdi listeye geçelim

Eğer batarya Önemli diyorsanız: Samsung Glaxy M20 (5000 batarya) amma velakin işlemcisi ve ekranı şarjı çabuk bitiriyor oyun performansıda kötü kamerası iyi denilebilir arka çift kamera 1 ana kamera 1 de genişlik

Eğer Kaliteli telefon olsun diyorsanız . Huawei P smart 2019 kirin 710 işlemcisi ile pubg ultrada kasmadan oynuyor 13+2 ana kamera+derinlik sensörü ile kamerası mükemmelliği yakalıyor + hem önde hemde arkada Yapay zeka bulunmakta böylece 5 mp ön kamerası sanki 24 mp ymiş gibi çekiyor

@"EmirhanKURT" Öyle Deyip iPhone Kullanmak Really ?

Steam Yutup | Rep
Casper VIA G3 birkaç ay önce aldım on numara bu fiyata alinabilcek en iyisi bence.

(15-06-2019, Saat: 18:08)SlientArmy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Casper VIA G3 birkaç ay önce aldım on numara bu fiyata alinabilcek en iyisi bence.
Aynen pubg fln kasma yok xd

(15-06-2019, Saat: 18:06)SkullHD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"EmirhanKURT" Öyle Deyip iPhone Kullanmak Really ?
iphone kullandığım nereden çıktı?

(15-06-2019, Saat: 18:27)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(15-06-2019, Saat: 18:06)SkullHD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"EmirhanKURT" Öyle Deyip iPhone Kullanmak Really ?
iphone kullandığım nereden çıktı?
WP de SS ve Video Paylaşmaların da iPhone Olduğu Belirgin'di

Steam Yutup | Rep
xiaomi her zaman tercihimdir.

' en zor kararları en güçlü iradeler verir. '
GM 9 pro ya da performanstan biraz kisip görselliğe önem verecek isen Samsung m20

Red Zone Here

Ts3.RedZoneHere.COM
Kod:
Redzonehere.com
FB.com/redzonehere

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Sıcak Alt Tonlu Ve Yüksek Kapatıcı Fondöten Önerisi livacan 0 95 25-04-2022, Saat: 11:13
Son Yorum: livacan

Task