Arkadaşlar öncelikle söyliyim ki dün p smart 2019 aldım 2 gündür kullanıyorum süper telefon şimdi listeye geçelim
Eğer batarya Önemli diyorsanız: Samsung Glaxy M20 (5000 batarya) amma velakin işlemcisi ve ekranı şarjı çabuk bitiriyor oyun performansıda kötü kamerası iyi denilebilir arka çift kamera 1 ana kamera 1 de genişlik
Eğer Kaliteli telefon olsun diyorsanız . Huawei P smart 2019 kirin 710 işlemcisi ile pubg ultrada kasmadan oynuyor 13+2 ana kamera+derinlik sensörü ile kamerası mükemmelliği yakalıyor + hem önde hemde arkada Yapay zeka bulunmakta böylece 5 mp ön kamerası sanki 24 mp ymiş gibi çekiyor
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Huawei mate 20 litedan şaşmam
Casper VIA G3 birkaç ay önce aldım on numara bu fiyata alinabilcek en iyisi bence.
(15-06-2019, Saat: 18:08)SlientArmy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Casper VIA G3 birkaç ay önce aldım on numara bu fiyata alinabilcek en iyisi bence.Aynen pubg fln kasma yok xd
(15-06-2019, Saat: 18:06)SkullHD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"EmirhanKURT" Öyle Deyip iPhone Kullanmak Really ?iphone kullandığım nereden çıktı?
Sen bence hiçbirşey görmemişsin
xiaomi her zaman tercihimdir.
' en zor kararları en güçlü iradeler verir. '
GM 9 pro ya da performanstan biraz kisip görselliğe önem verecek isen Samsung m20
Red Zone Here
Ts3.RedZoneHere.COM
Kod:
Redzonehere.com
FB.com/redzonehere
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sıcak Alt Tonlu Ve Yüksek Kapatıcı Fondöten Önerisi | livacan | 0 | 95 |
25-04-2022, Saat: 11:13 Son Yorum: livacan |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi