Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

1 Ay Ücretsiz Hosting Korumalı ( SiberNetwork )

Konu

SiberNetwork olarak sizlere ücretsiz hosting sağlıyoruz. Bu hostingleri test etmeniz amaclı ve sizlere bir yararı olması için 1 ay ücretsiz bir şekil'de linux hosting sağlıyoruz. 
Sipariş Vermek İçin Tıklayın
------------------------------------------
SiberNetwork
www.sibernetwork.net
Adres : Gülbahçe Mah. 5. Gazi Sk. No: 4/B Osmangazi/BURSA
Telefon & Whatsapp : +90 850 840 5449
Vergi Dairesi : Çok Yakın'da
Vergi Numarası : Bildiğiniz üzre vergi levhası için bi miktar para lazım bu bizdede biraz eksik var parayı tamamlayıp hemen vergi levhasını ayarlıcaz
Yer Sağlayıcı Belgemiz : Çok Yakın'da

Başarılar.

(21-07-2019, Saat: 14:22)Truva Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar.
Teşekkür Ederiz

Merhaba, güvence için yakın'da vergi levhamızın ayarlıcamızı üst kısım'da yazdık belgeleri hall etmek için vergi levhası lazım ve bu vergi levhasına'da çok miktar'da para lazım bizde eksik olduğu için maalesef vergiyi ayarlayamadık parayı tamamladık'dan sonra vergi levhasını ve belgeleri hazır edicez isterseniz kişisel numaramızı'da ala bilirsiniz güvence acısın'dan.

(21-07-2019, Saat: 17:19)TheFlash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açıkça sormak istiyorum: Size niye güvenelim daha belgeleriniz yok.
Merhaba, haklısınız kimseye güven yok. Güvence için yakın'da vergi levhamızın ayarlıcamızı üst kısım'da yazdık belgeleri hall etmek için vergi levhası lazım ve bu vergi levhasına'da çok miktar'da para lazım bizde eksik olduğu için maalesef vergiyi ayarlayamadık parayı tamamladık'dan sonra vergi levhasını ve belgeleri hazır edicez isterseniz kişisel numaramızı'da ala bilirsiniz güvence acısın'dan.

(21-07-2019, Saat: 20:13)sibernetwork Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(21-07-2019, Saat: 17:19)TheFlash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açıkça sormak istiyorum: Size niye güvenelim daha belgeleriniz yok.
Merhaba, haklısınız kimseye güven yok. Güvence için yakın'da vergi levhamızın ayarlıcamızı üst kısım'da yazdık belgeleri hall etmek için vergi levhası lazım ve bu vergi levhasına'da çok miktar'da para lazım bizde eksik olduğu için maalesef vergiyi ayarlayamadık parayı tamamladık'dan sonra vergi levhasını ve belgeleri hazır edicez isterseniz kişisel numaramızı'da ala bilirsiniz güvence acısın'dan.
Daha önce de bir firma ortalıktan kaybolmuştu ondan dolayı sordum yanlış anlamayın.

Projeler | İletişim | Web
--------------
(21-07-2019, Saat: 20:26)TheFlash Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Daha önce de bir firma ortalıktan kaybolmuştu ondan dolayı sordum yanlış anlamayın.
Yok hiç sorun değil anlıyorum sizi buyrun vergi levhamız ama şuan'da ödemeyi yaptıkdan sonra vergi levhası tekrardan aktif olucak. Buyrun https://i.hizliresim.com/mXEbz2.png

(21-07-2019, Saat: 20:44)sibernetwork Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(21-07-2019, Saat: 20:26)TheFlash Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Yok hiç sorun değil anlıyorum sizi buyrun vergi levhamız ama şuan'da ödemeyi yaptıkdan sonra vergi levhası tekrardan aktif olucak. Buyrun https://i.hizliresim.com/mXEbz2.png
İyı satışlar hemşehrim

Projeler | İletişim | Web
--------------

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Sanal Sunucu, Kiralık Sunucu ve Hosting Hizmeti - Hız Hosting nullsix 0 7 Dün, Saat: 21:52
Son Yorum: nullsix
Ücretsiz Bayilik Veren Emlak Firmaları Celilzzers 0 31 03-10-2024, Saat: 08:40
Son Yorum: Celilzzers
en iyi hosting firmaları inurdemirelseo 0 30 01-10-2024, Saat: 21:10
Son Yorum: inurdemirelseo
Çevrimiçi Ücretsiz Görüntülü Sohbet Sitesi seohaberleri 0 53 27-08-2024, Saat: 10:21
Son Yorum: seohaberleri
Ücretsiz Kameralı Sohbet Platformu seohaberleri 0 56 27-08-2024, Saat: 02:09
Son Yorum: seohaberleri

Task