Genel yetkililerin sorumlulukları
- Forumda asla kavga çıkarıcak bir davranıştan uzak durarak , bir kargaşa durumunda direkmen müdahele ederek 2 tarafıda sakinleştirerek tarafsız bir biçimde sorunu çözmelidir ancak bir bölümde kavga çıkıyorsa bu bölümün yetkilisine bildiriyorsunuz veyatta süper admine bildirdin ancak süper adminlerde unutmayın bir kategoride yetkilisi varken ceza veremez.
- Bir yetkili iseniz isminizi " Admin " izni olmadan değiştirmeniz yetkinizin alınmasına kadar gidebilir.
- CSAilesi.com bir toplulukta aşşağılıyan kişilere doğru şekilde CSAilesi.com ' 2 yıldır yaptığı GÜVENİLİR , KUSURSUZ mantığını anlatarak csailesi.com ' u kötülemesinden çektirmelisiniz.
- Topluluklara girerek ben CSAilesi.com ' da yetkiliyim diyerek diğer üyelerin/insanların önüne geçerse yetkili forum görevinden def edilir.
- Orjinal isminiz / kimliğiniz / hesabınız ila bir argo & küfür direkmen yetkinizden def edilmenize neden olucaktır.
- İstek bölümleri dışı asla yardım edemicenizi biliyorsunuz.
- Tüm yetkililer KURALLAR konularına kesinlikle uymalıdır
Süper ADMIN
- Süper admin deneme moderatörleri & süper üyeleri & aktif üyeleri & kayıtlı üyeleri kontrol eder
- UNUTMAYIN Süper admin ve moderatör aynı yetkiye sahiptir moderatör uzmanlık alanınız varsa daha yararlı olcağını belirttik.
- Süper admin yetkilisi olan hiç bir kategoride söz sahibi değildir .
- Süper admin " deneme moderatör " önerisi yapabilir.
- Süper admin moderasyon takip eder ve admine bildirerek görevinden def eder.
- Süper admin site sorunları / site bug çözümleri gibi genel konulara bakar
- Görüş öneri istek s.adminlerden sorumludur
- Herhangi bir acil durumda Süper admin admin görevini yapabilir ancak bu yapcağı şeylerden kendisi sorumlu olucaktır adminlerin tepkisini vermez ise cezalandırabilirsiniz.
- Genel kurallar ( aklınızı çalıştırın )
- Kendi bölümünde KURUCU ' Lardan yetkildir
- Genel kurallar ( aklınızı çalıştırın )
- Konu silmeleri kesinlikle yasaktır
- Başkasının kategorilerine asla karışamaz
- Deneme moderatör kefil olma izinleri vardır
- Deneme moderatörler önerme izni vardır
Yetkimi Düşürmek istiyorum.
CSA @ PoweR CSA@TeaM