Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Yeni güncellemeler hakkında bilgilendirme

Konu

#1
Merhabalar arkadaşlar son zamanlarda ekipçe yoğun olmamızdan duyuru birçok güncellemenin yavaş geldiğinin farkındayız ve bu konudan dolayı sizlere özür dileriz, şimdi yeni güncelleme bilgilerini ve tahmini işleme giriş süreçlerini vereceğiz.

Forum hakkında(Öncelikli güncelleme)

  • Ek dosya indirme izinleri düzenlenerek ziyaretçilere dosya indirme hakkı vereceğiz.
  • Beta forum, yakında. Beta forum MyBB,Wordpress forum scriptleri gibi webdiyo özel bir scripttir hali hazırda sözlük.webdiyo adresinde bulunan script onun alt yapısını kullanmaktadır. Belirtmekte fayda var bu script tamamen özel olup sadece webdiyo.com projeleri için çalıştırılacaktır ve aynı zamanda ileride hizmete girecek olan webdiyo.com adresindeki satış içeriklerinin birinde olacaktır ve kapalı kod mantığı ile hizmet verdirceğiz yazılımımız şuanda DMCA etiketli lisanslı değildir ancak webdiyo projeleri tamamlandığı zaman DMCA ve OPEN üzerinden lisanslanacaktır ve kopyalanması tamamen yasaklanacaktır. Beta forumda %100 mobil uyumluluk, %100 tüm webdiyo projeleri ile haberleşip ona göre işlem yapan bir algoritma kurmayı başardık ve bunu elimizden gelen en yakın süre içersinde hizmete sokacağız.
  • Rar şifreleri tüm konulardan gizliden kaldırılcaktır(Bu işlem oylama ile yapılacaktır)

Upload hakkında;

Upload sistemimiz hakkında birçok önemli geri dönüş aldık ve çoğunluğu olumlu geri dönüştü, olumsuz geri dönüşler üzerine yakında gelecek olan güncellemeler.
  • Ana sayfa kısmına ziyaretçileri bilgilendirici panel
  • Farklı türde dosya yükleme ve düzenleme imkanı
Uzun süre ardından blog.webdiyo.com;
  • Blog webdiyo beta forum kısmında bahsettiğimiz gibi hali hazırda test aşamasında olan sözlük projesinin alt yapısını kullanacaktır genel tarz bloglara nazaran birçok farklı mantık ve algoritma görüceğinize söz verebiliriz bu konu hakkında başka bilgi vermeyeceğiz.
Webdiyo.com hakkında; (Öncelikli güncelleme)
  • Burada belirttiğimiz proje devam edecektir ve birçok farklı mantık olacaktır sabit whmcs veyatta wordpress mantığı kullanmayacağız buradada webdiyo alt yapısını kullanan özel bir script olacaktır. Bu proje hakkında kopyalanmasından dolayı çok bilgi vermeyeceğiz aktif edince kendiniz keşvetmek zorundasınız Gülücük



#2
Ekleme: Son konular kısmı eklenecektir webdiyo.com ve forum.webdiyo.com adreslerine



#3
Beta forum alt yapısı sözlük.webdiyo.com adresinde test ediliyor ve şuana kadar ufak çaplı mantık algoritma hataları dışında hiçbir hata raporlanmadı ve seo, optimizasyon oranlarıda oldukça yüksek tek sorun açılış hızı big data ile tam uyumlu değil buda çözülmiyecek bir sorun değil



#4
Sözlük betasında farkedilen bir hata raporlandı ve beta forum için düzenleme yapılmak üzere not alınmıştır, aynı zamanda geri bildirimler sonucunda forumda ana sayfada üyelerin kendileri ile alakalı içerikleri görmeleri ve ilgilerini çekebilcek içeriklerini görmeleri için tüm alt yapı buna göre kurulması kararlandı aynı zamanda google tarafından seo ile sözlükte test ettiğimiz kadarıyla çok olumlu etkiler gördük bunun etkisini forumda daha fazla görecemize eminiz.

Blog için çalışmalar ekip arkadaşlarımız tarafından devam etmekte iyi haber olarak şuanda sadece ana sayfa ve konu gösterim kısmının kaldığını sevinçle sizlere bildirmek isterim.



#5
İstek ve geri bildirimler sonucu, beta forum içeriğine ticaret sistemi entegre edeceğiz, detayları;

  • Olumlu ve olumsuz trade puanı yollamı ve bunları oranlama, listeleme.
  • Yeni yetki gurupları, ayın ticaretcisi, günün ticaretcisi.
  • Profil, prostats ve modal avatar görünümünde ticaret verileri gösterimi ve isteğe göre bunu gizleme ancak olumsuz trade puanı >0 olmak şartıyla.

Yeni sevindirici bir haber daha!

Beta forumla beraber doğrulanmış profil fırsatınız olacak ve aynı zamanda üyelikler artık SMS ve E-Posta onaylı olacak.


#6
İstek üzerine, kararlaştırılan beta forumda eklencek olan bir özellikte şöyledir. Yorumlara cevap verme sistemi facebook tarzı denebilir ve webdiyo projelerine facebook hesabınızla erişim yapma seçeneği gelecektir.



#7
Özel mesaj sekmesi whatsapp tarzı olarak kararlaştırıldı ve gurup sohbet seçeneğide eklenecektir, sunucuda büyük çaplı sorun yaratmıcağınza onay getirirsek sesli sohbette olabilir.



#8
Üyeler üye panelinden hesaplarına giriş yapan ip adresleri ve girdikleri konumu görebilecektir ve hesabıma her girişte isteyenler e posta onayı seçeneği aktif edebilir.



#10
Son Düzenleme: 19-07-2019, Saat: 12:14, Düzenleyen: MawiLarq.
Blog ve beta forum alt yapıları başlandı düzenli bir şekilde görsel atmaya çalışacağız.

[Resim: 5d3189e19ddec_paylasma-yeri.jpg]





Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Yeni yatırımcımız ve yeni işleyiş hakkında bilgilendirme MawiLarq 4 1,033 11-11-2019, Saat: 15:37
Son Yorum: HealDrop | Gaming
Güncelleştirmeler Hakkında ! ` bRae 14 925 20-05-2019, Saat: 08:08
Son Yorum: ` ripeNess
Yeni iş ortaklığı | OyunYöneticisi.com MawiLarq 36 3,456 18-05-2019, Saat: 02:36
Son Yorum: MawiLarq
BLOG.WebDiyo.COM - Yeni sürümü ile yayında.! MawiLarq 6 480 13-03-2019, Saat: 10:14
Son Yorum: MawiLarq

Task