Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Yeni Ekip [ 173.106 ]

Konu

Selamlar arkadaşlar, 

Çok uzun zaman sonra yeni bir başlangıç yapıyoruz Allah'ın izniyle, bu süreç içerisinde kendime ekip arkadaşları arıyorum ilgilenen arkadaşlar yorum üzerinde belirtirse iletişime geçeceğim.

Herhangi bir yetki kısıtlanması yok, işi bilen, kendi çevresi olan, en önemlisi oyun yönetmesini bilen kişiler, günlük olarak online süresi en az 4 saat olacak kendime ekip arkadaşları arıyorum. 

İlgilenen kişiler benimle iletişime geçebilir, teşekkürler.

Bence böyle alım yerine kendin kurup oyundan adam çekmen faydalı olucaktır

Son Düzenleme: 20-01-2019, Saat: 23:22, Düzenleyen: RainmeN.. (Sebep: Edit.)
İlgilenebilirim. yaklaşık 5 6 yıldır oyunyöneticisi kullanıyorum 15 tatil boyunca ilgilenebilirim.

Son Düzenleme: 20-01-2019, Saat: 23:28, Düzenleyen: Kroxi.
(20-01-2019, Saat: 23:21)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence böyle alım yerine kendin kurup oyundan adam çekmen faydalı olucaktır
Her gelen benim ile iş yapacak diye bir kural yok hocam, buradaki kişilerin oyuna göre daha güvenilir ve işi bilen kişiler olduğunu düşünüyorum kişiler direk olarak aday oldular diye ekipte olmuyorlar, tartıp biçip kararı vereceğim hayırlısıyla.

(20-01-2019, Saat: 23:21)RainmeN. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlgilenebilirim. yaklaşık 5 6 yıldır oyunyöneticisi kullanıyorum 15 tatil boyunca ilgilenebilirim.
İletişime geçildi.

Yaklaşik 5 6 serverde kuruculuk yaptim eğer istersen bu konuda yardimci olabilirim

(20-01-2019, Saat: 23:44)DarkSky* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşik 5 6 serverde kuruculuk yaptim eğer istersen bu konuda yardimci olabilirim
iletişime geçildi ÖM Üzerinden.

Güncel.

Eğer uzun süreli ve büyük işler düşünürsen aklında belirli fikirler varsa eklenti olarak yardımcı olabilirim . OYT'den açacaksan sunucunu ücretsiz şekilde tam destek verebilirim eklentilere .

Yanlış Zamanda dediniz hocam ben de server açıyodum açmasam gelebilirdim.
Eklenti Konusunda Çekinmedien konu Açın Destek Verelim.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Son Düzenleme: 21-01-2019, Saat: 13:13, Düzenleyen: Kroxi.
(21-01-2019, Saat: 12:41)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer uzun süreli ve büyük işler düşünürsen aklında belirli fikirler varsa eklenti olarak yardımcı olabilirim . OYT'den açacaksan sunucunu ücretsiz şekilde tam destek verebilirim eklentilere .
ÖM üzerinden iletişime geçtim.

(21-01-2019, Saat: 12:44)qRunt..`` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış Zamanda dediniz hocam ben de server açıyodum açmasam gelebilirdim.
Eklenti Konusunda Çekinmedien konu Açın Destek Verelim.
Teşekkürler.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Yeni Forumum Hakkında! ITenGriTR 19 1,232 07-01-2020, Saat: 23:13
Son Yorum: BlueemaNN
Sunucumuza ekip arkadaşları arıyoruz (173.91) Lcamp 7 479 28-03-2019, Saat: 08:42
Son Yorum: Lcamp
WebDiyo.COM   | Yeni Jbmenumu Geliyor ? ? Mariachi 36 1,586 05-01-2019, Saat: 16:09
Son Yorum: MawiLarq

Task