Selamun Aleyküm Site Kuracağım Ve Bunun için Hosting lazım Hayrınıza bi girip kayıt sevinirim Beyler Kaydolanlara Şimdiden Teşekkürler Yakında açarsak inşallah tanıtacağım forumda siteyi
https://cp.oncunetwork.com.tr/invite/get/985
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
" Bir üyenin referans linkiyle kayıt olmaya gelmişsin. Ancak görünüşe göre proxy veya vpn kullanıyorsun. İlgili referans kaydını tamamen iptal ettik. Kayıt olsan bile referansın üyeye gitmeyecek.
"
"
(19-06-2019, Saat: 01:31)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: " Bir üyenin referans linkiyle kayıt olmaya gelmişsin. Ancak görünüşe göre proxy veya vpn kullanıyorsun. İlgili referans kaydını tamamen iptal ettik. Kayıt olsan bile referansın üyeye gitmeyecek..d
"
Tekrar Görüşmemek Üzere.
(19-06-2019, Saat: 01:31)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: " Bir üyenin referans linkiyle kayıt olmaya gelmişsin. Ancak görünüşe göre proxy veya vpn kullanıyorsun. İlgili referans kaydını tamamen iptal ettik. Kayıt olsan bile referansın üyeye gitmeyecek.bir moderator'e(Bölüm S.) verdiğin değer
"
@"Samurai Jack" Teşekkürler kaydın gözüküyor emirhan telefondan giriyorsan öyle yazıyor herhalde mehmette aynı mesajı atmıştı
Son Düzenleme: 19-06-2019, Saat: 01:52, Düzenleyen: SkullHD.
Hocam Kayıt Oldum da Adres Tel Filan İstiyor Sorun Olmaz demi Yoksa Canı Gönülden Destek Olurum ?
Bende üye oldum sanırım
Mawilarq olmamışsın :/ Skull sorun olmaz onlardan 7 Referans var şuan yarın onaylanır 3 kişi daha gelirse hosting bizde
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ts3 oda yetki yapacak yardım | ümit2626 | 11 | 488 |
03-01-2020, Saat: 17:18 Son Yorum: ümit2626 |
|
The Walking Dead yükleme Yardım Edin | umuthardworking | 0 | 226 |
31-12-2019, Saat: 16:15 Son Yorum: umuthardworking |
|
Biontr den Birşey Alacağım Yardım Edermisiniz | umuthardworking | 4 | 327 |
23-12-2019, Saat: 21:54 Son Yorum: MawiLarq |
|
Pubg Mod Yardım | nemesiskingofcs | 7 | 325 |