Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

WebDiyo.COM   | Yardım VAKFI Destek :D

Konu

Selamun Aleyküm Site Kuracağım Ve Bunun için Hosting lazım Hayrınıza bi girip kayıt sevinirim Beyler Kaydolanlara Şimdiden Teşekkürler Yakında açarsak inşallah tanıtacağım forumda siteyi

https://cp.oncunetwork.com.tr/invite/get/985

" Bir üyenin referans linkiyle kayıt olmaya gelmişsin. Ancak görünüşe göre proxy veya vpn kullanıyorsun. İlgili referans kaydını tamamen iptal ettik. Kayıt olsan bile referansın üyeye gitmeyecek.

"

(19-06-2019, Saat: 01:31)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: " Bir üyenin referans linkiyle kayıt olmaya gelmişsin. Ancak görünüşe göre proxy veya vpn kullanıyorsun. İlgili referans kaydını tamamen iptal ettik. Kayıt olsan bile referansın üyeye gitmeyecek.

"
.d

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(19-06-2019, Saat: 01:31)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: " Bir üyenin referans linkiyle kayıt olmaya gelmişsin. Ancak görünüşe göre proxy veya vpn kullanıyorsun. İlgili referans kaydını tamamen iptal ettik. Kayıt olsan bile referansın üyeye gitmeyecek.

"
bir moderator'e(Bölüm S.) verdiğin değer

@"Samurai Jack" Teşekkürler kaydın gözüküyor emirhan telefondan giriyorsan öyle yazıyor herhalde mehmette aynı mesajı atmıştı

Son Düzenleme: 19-06-2019, Saat: 01:52, Düzenleyen: SkullHD.
Hocam Kayıt Oldum da Adres Tel Filan İstiyor Sorun Olmaz demi Yoksa Canı Gönülden Destek Olurum ?

Steam Yutup | Rep
(19-06-2019, Saat: 01:52)SkullHD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Kayıt Oldum da Adres Tel Filan İstiyor Sorun Olmaz demi Yoksa Canı Gönülden Destek Olurum ?
Sallama ZamanıGel len burayasrn yk

(19-06-2019, Saat: 02:13)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende üye oldum sanırım
"Sanırım"  Rolleyes LuL

Mawilarq olmamışsın :/ Skull sorun olmaz onlardan 7 Referans var şuan yarın onaylanır 3 kişi daha gelirse hosting bizde Gülmekten Ölüyorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
ts3 oda yetki yapacak yardım ümit2626 11 488 03-01-2020, Saat: 17:18
Son Yorum: ümit2626
The Walking Dead yükleme Yardım Edin umuthardworking 0 226 31-12-2019, Saat: 16:15
Son Yorum: umuthardworking
Biontr den Birşey Alacağım Yardım Edermisiniz umuthardworking 4 327 23-12-2019, Saat: 21:54
Son Yorum: MawiLarq
Pubg Mod Yardım nemesiskingofcs 7 325 17-12-2019, Saat: 18:23
Son Yorum: By.KinG
İmza Sorunu[Destek] nemesiskingofcs 2 242 15-12-2019, Saat: 22:19
Son Yorum: TrxppyFade

Task