Selamın aleyküm eski pc de 2 gb ram vardı hiç ellemedim 2 3 ay açıyım dedim sql lerim vardı bi baktım ram 4 gb ekran kartıda 512 likti oda 2048 mb olmış üzülsemmi sevinsemmi anlamadım
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Son Düzenleme: 29-04-2018, Saat: 22:56, Düzenleyen: Hüseyin [YMK].
@[Mw] - Akın Windows Gerekli Driver'lar Yüklenmeden Kart Bilgilerini Yanlış Okuyabilir. Siz Yinede Bilgisayarınıza Gerekli Driver'ları Yüklemek İçin Microsoft'tan Lisans Almış ioBit Ürünü Driver Booster Kullanmanızı Tavsiye Ederim. Çip Setten Ram Driver'ına Nvidia Veya MSI vs. Yayımcıların Paylaştığı En Son Driver'lara Anında Erişmektedir. Genel Taramada Eksik Bileşenlerde Tespit Eder.
Gerekli Driver'ları Kurduktan Sonra Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın Ve Sonucu Yazın.
------------------------------------
Ekran Kartı Belleği'nin Artma Sebebi Olabilecek Durum ;
bâzı giriş seviyesi ekran kartlarında olan paylaşımlı bellek meselesidir. ekran kartınızın (Ati ekran kartlarında HyperMemory denilen) sistem belleğinden kullanma özelliğini biostan açılmışsa o fazladan bellek ram bellekten alınır. Bu durumda önceden 2 Gb belleğiniz varsa şimdi 1,5 gb görünür. yalnız sizinki biraz farklı bir olay olmuş daha önce hiç rastlamadım
Gerekli Driver'ları Kurduktan Sonra Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın Ve Sonucu Yazın.
------------------------------------
Ekran Kartı Belleği'nin Artma Sebebi Olabilecek Durum ;
bâzı giriş seviyesi ekran kartlarında olan paylaşımlı bellek meselesidir. ekran kartınızın (Ati ekran kartlarında HyperMemory denilen) sistem belleğinden kullanma özelliğini biostan açılmışsa o fazladan bellek ram bellekten alınır. Bu durumda önceden 2 Gb belleğiniz varsa şimdi 1,5 gb görünür. yalnız sizinki biraz farklı bir olay olmuş daha önce hiç rastlamadım
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | CS Girerken Windows Hatası | PawNod' | 5 | 914 |
07-07-2018, Saat: 19:21 Son Yorum: Demirhann |
|
Çözüldü | Windows 7 Etkinleştirme | Detaxy | 2 | 696 |
02-06-2018, Saat: 04:06 Son Yorum: Hüseyin [YMK] |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi